Bitexen güvenilir mi?

Ben kayıt oldum ama aramadılar. Kimlik bilgisi cart curt isteyince kapattım.
Online borsalarda bu tür onaylatmalar oldukça normal. Kaldı ki en küçüğünden bir hat alırken firmaya hangi don markasını tercih ettiğini dahi veriyorsun. Yeni bir site pek güvenilir olmasa bile referanslarla para kasmaya veya 50-60₺ gibi dolandırılsan da koymayacak meblalar yüklemen mantıklı olur. Şahsen Exencoinde gelecek görüyorum ve 200₺ye yakın para yatırdım daha da yatıracağımı pek sanmam. Okul zamanına yakın bir exenin 50₺ civarında olacağını tahmin ediyorum. O yüzden referansa ağırlık veriyorum. Dolandırsam bile elimden çıkan para 200₺ beni çok zor duruma düşürecek bir meblağ değil. Yükselme potansiyeli gördüğüm için de muhakkak içerisinde 5exen bulundururum 3-5 yıl sonra ne olacağı belli olmaz belki zengin olurum beklİ de dolandırılırım. Özetle şöyle söyliyim; dolandırılma ihtimalini düşünüyorsanız bile mantıklı hareket edin, dolandırılma sonunda sizi çok zarara götürmeyecek hareketler yapın bir şey kaybetmezsiniz. Parayı katlama şansı bulunuyor ve bence bu riski almaya değer. Zaten hayata bir kere geliyoruz onda da böyle ufak riskler alalım renklensin :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı