Çözüldü BitFenix 80+ 850W Bronze PSU ve kasasi alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kerem_59

Picopat
Daha fazla  
RAM
Kingston cl36 5600mhz
İşlemci
i5 14600KF
i5 14600KF ve RX 9060 XT sisteme overclock atacağım bende hiç denk gelmemesine ragmen bir PSU patlama korkusu var. Kullananlar PSU'nun bir kronik bir sorunu veya Çin malı kalitesizligi oldugunu soyleyebilir mi?

i5 14600KF ve RX 9060 XT sisteme overclock atacağım bende hiç denk gelmemesine ragmen bir PSU patlama korkusu var. Kullananlar PSU'nun bir kronik bir sorunu veya Çin malı kalitesizligi oldugunu soyleyebilir mi?

BitFenix'in hangi modeli hocam?

Sadece PSU degil PSU ve kasa beraberinde geliyor İtopya'da ürünün adı BitFenix AL118 inceleyip bir bilgi verme şansınız olursa sevinirim.

Hocam sitelerde hangi PSU modeliyle geliyor bulamadım. Satıcıya sorup öğrenirseniz yorum yapabilirim. Eğer formula serisi ise güzel.

Hocam sitelerde hangi PSU modeliyle geliyor bulamadım. Satıcıya sorup öğrenirseniz yorum yapabilirim. Eğer Formula serisi ise güzel.

Anladim hocam bana vakit ayirdigin icin cok teşekkür ederim sağlıcakla kal.

Anladim hocam bana vakit ayirdigin icin cok teşekkür ederim sağlıcakla kal.

Hocam öğrenirseniz buraya yazın iyi mi kötü mü söylerim bildiğim kadarıyla. Sizde sağlıcakla kalın.

Hocam öğrenirseniz buraya yazın iyi mi kötü mü söylerim bildiğim kadarıyla. Sizde sağlıcakla kalın.

Tamamdir hocam iyi aksamlar ben İtopya'ya bir e-mail attim ogrenirsem sana soylerimde internetten bir arastirma yaptim whisper diyorlar.

Tamamdir hocam iyi aksamlar ben İtopya'ya bir e-mail attim ogrenirsem sana soylerimde internetten bir arastirma yaptim whisper diyorlar.
Whisper olamaz hocam. Gold bir psu o.

Son düzenleme:
Tamamdir hocam o zaman yarin bir gun burada e postaya cevap gelince konusalim iyi aksamlar ilgin icin cok teşekkür ederim dostum.

Hocam yetkili servisten ogrenemedim sen genel bir tehliken var mı bu PSU hakkinda yorumlarsan guzel olur.
Eğer içindeki psu bpab ise kötü bir seri. Ki muhtemelen öyle. E tier bir psu. Grup regulasyon veya dma kullanıyor. Tam bilgim yok benimde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…