Çözüldü BitFenix 80+ 850W Bronze PSU ve kasasi alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İçindeki PSU iyi değil. D tier seviyesinde. Kullanılabilir ama önermem.

Yarin kesin bir şey almam lazim akvaryum PSU'lu bir şey 6K bütçem var İtopya, Gaming Gen TR, Sinerji gibi bir yerden alabilirim ancak

Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Bitfenix Ceto Premium Black 850W 80+ Bronze PSU kasanın içindeki PSU hakkında bilgi sahibi olabilen var mı?

Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Bitfenix Ceto Premium Black 850W 80+ Bronze PSU kasanın içindeki PSU hakkında bilgi sahibi olabilen var mı?
İyi bir PSU değil. Bpab 850W modeli var.

GIGABYTE RX 9070 XT OC (Base TDP değeri 330 Watt OC ile max 363 Undervolt ile 330 Watt'da kalabiliyoruz) ve Ryzen 7 7700 (Base TDP 65 Watt OC/UV ile max 95 Watt ) çalıştıracağım Artic Freezer III 360 ARGB (TDP değeri 2 Watt falan) sıvı soğutucu ile. Sizce bir problem yaratır mı? (GPU ve CPU Undervolt/Overclock yapmayı düşünüyorum)

Son düzenleme:
Regulasyon olarak berbat değildir lakin ömür konusu muallakta. Muhtemelen yeterli gelecektir. Değiştirebilirseniz iyi olur tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…