loren4 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 538 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:51 #11 denis.quast dedi: Hocam sorunu çözdünüz mü? Bende aynı kasayı sipariş vericem de aynı anakart var aura sync ile kullanabiliyor musunuz Genişletmek için tıkla... Çözemedim. Bence Asus anakart almayın. Yazılımları çok dandik.
denis.quast dedi: Hocam sorunu çözdünüz mü? Bende aynı kasayı sipariş vericem de aynı anakart var aura sync ile kullanabiliyor musunuz Genişletmek için tıkla... Çözemedim. Bence Asus anakart almayın. Yazılımları çok dandik.
denis.quast Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 391 Yer Ankara Dün 21:53 #12 loren4 dedi: Çözemedim. Bence Asus anakart almayın. Yazılımları çok dandik. Genişletmek için tıkla... Aynı anakart var, önceden almıştım kasayıda sipariş vericemde aura sync kafamı karıştırıyor kasadan memnun musunuz peki
loren4 dedi: Çözemedim. Bence Asus anakart almayın. Yazılımları çok dandik. Genişletmek için tıkla... Aynı anakart var, önceden almıştım kasayıda sipariş vericemde aura sync kafamı karıştırıyor kasadan memnun musunuz peki
loren4 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 538 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:09 #13 denis.quast dedi: Aynı anakart var, önceden almıştım kasayıda sipariş vericemde aura sync kafamı karıştırıyor kasadan memnun musunuz peki Genişletmek için tıkla... Kasa güzel, serin çalışıyor fakat PSU konusunda pek iyi diyemeyeceğim.
denis.quast dedi: Aynı anakart var, önceden almıştım kasayıda sipariş vericemde aura sync kafamı karıştırıyor kasadan memnun musunuz peki Genişletmek için tıkla... Kasa güzel, serin çalışıyor fakat PSU konusunda pek iyi diyemeyeceğim.
denis.quast Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 391 Yer Ankara Dün 22:31 #14 loren4 dedi: Kasa güzel, serin çalışıyor fakat PSU konusunda pek iyi diyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Psuda sorun falan yaşadınız mı şuana kadar? İlerleyen aşamalarda değiştirmeyi düşünüyorum zaten beni 1 yıla kadar idare etsin istiyorum
loren4 dedi: Kasa güzel, serin çalışıyor fakat PSU konusunda pek iyi diyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Psuda sorun falan yaşadınız mı şuana kadar? İlerleyen aşamalarda değiştirmeyi düşünüyorum zaten beni 1 yıla kadar idare etsin istiyorum
loren4 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 538 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:42 #15 denis.quast dedi: Psuda sorun falan yaşadınız mı şuana kadar? İlerleyen aşamalarda değiştirmeyi düşünüyorum zaten beni 1 yıla kadar idare etsin istiyorum Genişletmek için tıkla... Çok ağır sorunlar değil ama PSU'dan ara sıra gelen cızırtı sesleri oldu. Bir kere de açılmamıştı bilgisayar bir 10 dakika uğraşmıştım açana kadar.
denis.quast dedi: Psuda sorun falan yaşadınız mı şuana kadar? İlerleyen aşamalarda değiştirmeyi düşünüyorum zaten beni 1 yıla kadar idare etsin istiyorum Genişletmek için tıkla... Çok ağır sorunlar değil ama PSU'dan ara sıra gelen cızırtı sesleri oldu. Bir kere de açılmamıştı bilgisayar bir 10 dakika uğraşmıştım açana kadar.
denis.quast Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 391 Yer Ankara 54 dakika önce #16 loren4 dedi: Çok ağır sorunlar değil ama PSU'dan ara sıra gelen cızırtı sesleri oldu. Bir kere de açılmamıştı bilgisayar bir 10 dakika uğraşmıştım açana kadar. Genişletmek için tıkla... 7k değicek bir kasa mı sizce, iyice araştırma yapıyorumda bitfenixten başka seçenek yok gibi
loren4 dedi: Çok ağır sorunlar değil ama PSU'dan ara sıra gelen cızırtı sesleri oldu. Bir kere de açılmamıştı bilgisayar bir 10 dakika uğraşmıştım açana kadar. Genişletmek için tıkla... 7k değicek bir kasa mı sizce, iyice araştırma yapıyorumda bitfenixten başka seçenek yok gibi