Synioxq Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #1 Öncelikle merhaba gençler. Bir sorum olacaktı sizlere. Sizce BitFenix Ares 600W +80 alınır mı? PSU, kasa tasarımı ve içerdeki hava akışı hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum. Sizlere linkini aşağıda bıraktım. Link: BitFenix ARES 600W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mesh FRGB ATX Siyah Kasa | ITOPYA
Öncelikle merhaba gençler. Bir sorum olacaktı sizlere. Sizce BitFenix Ares 600W +80 alınır mı? PSU, kasa tasarımı ve içerdeki hava akışı hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum. Sizlere linkini aşağıda bıraktım. Link: BitFenix ARES 600W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mesh FRGB ATX Siyah Kasa | ITOPYA
RuthlessGrey Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 605 Çözümler 6 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım Uzmanı, Yazılım Geliştirici 22 Mayıs 2024 #2 Dahili güç beslemesi olan kasaları oldum olalı tavsiye etmiyorum. Sisteminizi düşünüyorsanız PSU'yu ayrı kasayı ayrı satın alın.
Dahili güç beslemesi olan kasaları oldum olalı tavsiye etmiyorum. Sisteminizi düşünüyorsanız PSU'yu ayrı kasayı ayrı satın alın.
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 22 Mayıs 2024 #3 Synioxq dedi: Öncelikle merhaba gençler. Bir sorum olacaktı sizlere. Sizce BitFenix Ares 600W +80 alınır mı? PSU, kasa tasarımı ve içerdeki hava akışı hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum. Sizlere linkini aşağıda bıraktım. Link: BitFenix ARES 600W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mesh FRGB ATX Siyah Kasa | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Bitfenix dandik bir marka değil, sorun çıkaracağını sanmıyorum.
Synioxq dedi: Öncelikle merhaba gençler. Bir sorum olacaktı sizlere. Sizce BitFenix Ares 600W +80 alınır mı? PSU, kasa tasarımı ve içerdeki hava akışı hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum. Sizlere linkini aşağıda bıraktım. Link: BitFenix ARES 600W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mesh FRGB ATX Siyah Kasa | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Bitfenix dandik bir marka değil, sorun çıkaracağını sanmıyorum.