Çözüldü BitFenix Ceto kasanın fan rengi masaüstü uygulamadan nasıl kontrol edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yunraii

Hectopat
Daha fazla  
Anakartım ASUS Prime A620M-K, yani bildiğim kadarıyla ARGB desteği var. Kasam BitFenix Ceto. Kasanın üzerinde LED değiştirme tuşu var, oradan belirli renklere geçiş yapabiliyorum fakat ben uygulama üzerinden kendi istediğim renkleri ayarlamak istiyorum. Armoury Crate uygulaması sadece sıvı soğutucuyu görüyor, fanları ayarlayamıyorum.

Çözüm
@Yunraii, kontrolcüden anakart bağlantısı için kablo çıkmıyorsa fanların ARGB soketlerini bir çoklayıcı ile birleştirip anakarta takabilirsiniz veya anakart bağlantılı bir kontrolcü alabilirsiniz.
Kontrolcünün ARGB Sync kablosu anakarta bağlı mı?

Anakartın ARGB PIN'i boş. Kasanın arkasında bir tane RGB hub var. Fan LED'leri ona takılı. Hubdan çıkan ekstra bir ARGB kablosu göremedim. ARGB Controller mi almam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…