batuman Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #11 ExclusiveHes dedi: Yani illa beyaz olsun demiyorsanız bu kasa da yeterli Genişletmek için tıkla... Görüntüsünü beğenemedim o yüzden bunu aldığım paraya onu satabilir miyim öyle merak ettim.
ExclusiveHes dedi: Yani illa beyaz olsun demiyorsanız bu kasa da yeterli Genişletmek için tıkla... Görüntüsünü beğenemedim o yüzden bunu aldığım paraya onu satabilir miyim öyle merak ettim.
ExclusiveHes Picopat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 96 Çözümler 1 Yer Sakarya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel İ5 13600KF Ekran Kartı: Gainward Ghost RTX 3060 12GB 192 Bit Anakart: Asus Prime Z690-P Wifi DDR5 6000Mhz(OC) Ram: Kingston HyperX Fury 2x8 6000mhz CL40 SSD: Corsair 1TB MP600 Core XT NVMe Gen4 Soğutma: ID-Cooling Zoomflow 240mm Snow Kasa: Bitfenix Nova Mesh Se White Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #12 batuman dedi: Görüntüsünü beğenemedim o yüzden bunu aldığım paraya onu satabilir miyim öyle merak ettim. Genişletmek için tıkla... Kasaların ikinci el durumunu bilmiyorum. Vento kasayı satacak olsanız bile hızlı bir şekilde satamayabilirsiniz ve o fiyatlara da zor olabilir.
batuman dedi: Görüntüsünü beğenemedim o yüzden bunu aldığım paraya onu satabilir miyim öyle merak ettim. Genişletmek için tıkla... Kasaların ikinci el durumunu bilmiyorum. Vento kasayı satacak olsanız bile hızlı bir şekilde satamayabilirsiniz ve o fiyatlara da zor olabilir.