cQti_60 Picopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:47 #1 Merhaba. Hazır sistem alacağım, bu yüzden BitFenix MH100'ün nasıl olduğunu merak ediyorum.
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.546 Makaleler 1 Çözümler 124 Yer İstanbul Dün 21:55 #2 Sistem nedir?
cQti_60 Picopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:57 #3 Sistem https://www.gaming.gen.tr/urun/7003...c-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu ekstra 360mm asus sıvı soğutma taktığım zaman bütçem doluyor roxy1881 dedi: Sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Sizce 7800x3D mi yapmalıyım ama anakart 7800x3D ye zayıf kalacacağı için ankartıda artırırsam bütçem yetmiyor bu sebeple sadece sıvı soğutmayı yükseltmek mi mantıklı ?
Sistem https://www.gaming.gen.tr/urun/7003...c-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu ekstra 360mm asus sıvı soğutma taktığım zaman bütçem doluyor roxy1881 dedi: Sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Sizce 7800x3D mi yapmalıyım ama anakart 7800x3D ye zayıf kalacacağı için ankartıda artırırsam bütçem yetmiyor bu sebeple sadece sıvı soğutmayı yükseltmek mi mantıklı ?
DarkReq Zeptopat Katılım 16 Kasım 2025 Mesajlar 53 Dün 21:59 #4 cQti_60 dedi: Merhaba. Hazır sistem alacağım, bu yüzden BitFenix MH100'ün nasıl olduğunu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... İçindeki urunler çok iyi ama kasa kotu PSU'lu geldiği için Vento kasayi alın FPS PSU ile geliyor.
cQti_60 dedi: Merhaba. Hazır sistem alacağım, bu yüzden BitFenix MH100'ün nasıl olduğunu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... İçindeki urunler çok iyi ama kasa kotu PSU'lu geldiği için Vento kasayi alın FPS PSU ile geliyor.
cQti_60 Picopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:00 #5 DarkReq dedi: İçindeki urunler çok iyi ama kasa kotu PSU'lu geldiği için Vento kasayi alın FPS PSU ile geliyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum haklısınız ama vento kasa gerçekten çok çirkin
DarkReq dedi: İçindeki urunler çok iyi ama kasa kotu PSU'lu geldiği için Vento kasayi alın FPS PSU ile geliyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum haklısınız ama vento kasa gerçekten çok çirkin
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.546 Makaleler 1 Çözümler 124 Yer İstanbul Dün 22:01 #6 cQti_60 dedi: Biliyorum haklısınız ama vento kasa gerçekten çok çirkin. Genişletmek için tıkla... BitFenix kasa alıp daha sonra bütçeniz olunca güç kaynağını değiştirin. FSP alsanız çoklayıcı kullanacaklar o yüzden riskli.
cQti_60 dedi: Biliyorum haklısınız ama vento kasa gerçekten çok çirkin. Genişletmek için tıkla... BitFenix kasa alıp daha sonra bütçeniz olunca güç kaynağını değiştirin. FSP alsanız çoklayıcı kullanacaklar o yüzden riskli.
DarkReq Zeptopat Katılım 16 Kasım 2025 Mesajlar 53 Dün 22:02 #7 cQti_60 dedi: Biliyorum haklısınız ama Vento kasa gerçekten çok çirkin. Genişletmek için tıkla... O zaman BitFenix kasayi alın sonra sağlam PSU ile kullanırsınız.
cQti_60 dedi: Biliyorum haklısınız ama Vento kasa gerçekten çok çirkin. Genişletmek için tıkla... O zaman BitFenix kasayi alın sonra sağlam PSU ile kullanırsınız.
cQti_60 Picopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:03 #8 Peki hazır sistem olduğu için ne yapmam lazım? Eğer bir iki yıl beni götürürse psu yu kendim değiştiririm eğer zor değilse daha önce hiç yapmadım
Peki hazır sistem olduğu için ne yapmam lazım? Eğer bir iki yıl beni götürürse psu yu kendim değiştiririm eğer zor değilse daha önce hiç yapmadım
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.546 Makaleler 1 Çözümler 124 Yer İstanbul Dün 22:04 #9 cQti_60 dedi: Peki hazır sistem olduğu için ne yapmam lazım? Eğer bir iki yıl beni götürürse PSU'yu kendim değiştiririm eğer zor değilse daha önce hiç yapmadım. Genişletmek için tıkla... Zor bir şey değil. Sadece GPU, CPU, 24 Pin kablolarını çıkartıp tekrar takacaksınız gibi düşünün. Şanslıysanız 1 yıl kadar idare eder.
cQti_60 dedi: Peki hazır sistem olduğu için ne yapmam lazım? Eğer bir iki yıl beni götürürse PSU'yu kendim değiştiririm eğer zor değilse daha önce hiç yapmadım. Genişletmek için tıkla... Zor bir şey değil. Sadece GPU, CPU, 24 Pin kablolarını çıkartıp tekrar takacaksınız gibi düşünün. Şanslıysanız 1 yıl kadar idare eder.
cQti_60 Picopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:06 #10 roxy1881 dedi: Zor bir şey değil. Sadece kabloları çıkartıp tekrar takacaksınız gibi düşünün. Şanslıysanız 1 yıl kadar idare eder. Genişletmek için tıkla... O zaman hiç riske atmayayım ben Ventoy'u ve sıvı soğutmanın eklemesini yaparak sistemi alayım siz de hak verirseniz.
roxy1881 dedi: Zor bir şey değil. Sadece kabloları çıkartıp tekrar takacaksınız gibi düşünün. Şanslıysanız 1 yıl kadar idare eder. Genişletmek için tıkla... O zaman hiç riske atmayayım ben Ventoy'u ve sıvı soğutmanın eklemesini yaparak sistemi alayım siz de hak verirseniz.