BitFenix MH100 kasa nasıldır?

pegasuZX

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 9070XT 16GB Ryzen 7 78000X3D 2x16 GB RAM
Başlıkta yazan BitFenix MH100 kasa iyi midir? Bir de bu kasanın içine 3 fan 5070 takacağım. Bu ekran kartı sığar mı?

Hocam PC şimdi geldi. Ekran kartım oturmuyor işlemci soğutucusunu yamuk takmışlar anakart da eğri takılmış. Kasayla ilgili bir problemmi bilmiyorum kasa işlerinden anlayan bir tanıdığım var ona baktırıp tekrar görüşlerimi yazacağım bilginize.

Tamamdır geldiği zaman yazarsanız çok sevinirim bende hazır sistem olarak alacağım.

Hocam teknisyen hatasından ve biraz sinirden kasayı biraz gömmüşüm fakat testleri falan yaptım kasa gerçekten iyi hava sirkülasyonu olsun duruşu olsun mATX anakart ATX anakart oluyor yanılmıyorsam ve kasa çok uzun en büyük ekran kartını bile sığdırabilirsiniz bir problem yok olumsuz diyebileceğim tek sıkıntısı kasa tuşları sol ön ayakta açmak biraz zahmetli oluyor kasayı 2 adet USB 1 adet Type-C girişi var kasa gerçekten parasını hak ediyor diyebilirim daha önce yanlış yorum yapmam benim hatam

Son düzenleme:
teşekkür ederim

Hocam merhaba kasada yer alan fanlar ARGB mi öyle yazıyor ama nebi kontrolcü çıktı ne de bir 3pin kablo sizde durum nedir?

Hocam merhaba kasada yer alan fanlar ARGB mi öyle yazıyor ama nebi kontrolcü çıktı ne de bir 3pin kablo sizde durum nedir?

Hocam kasayı garantiye göndermek zorunda kaldım o yüzden yanıtlayamayacağım bu soruyu şu an.

Hocam kasayı garantiye göndermek zorunda kaldım o yüzden yanıtlayamayacağım bu soruyu şu an.

Hocam ne sorun çıktı acaba kasada ya da hangi parça sorun çıkardı acaba arkadaşım da bu kasayı almayı düşünüyor da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…