En ucuz BitFenix NSM-150-WWGSW-3A ARGB 3 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix NSM-150-WWGSW-3A ARGB 3 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.208,64 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz BitFenix NSM-150-KKGSK-3A ARGB 3 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix NSM-150-KKGSK-3A ARGB 3 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.329,48 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Herkes avantajından dolayı kasa seçimi yapmıyor. Kompakt kasa arayanlar için dediğiniz gibi gideri var. Sırf görüntü için mesh ızgaradan vazgeçenleri bile gördüm.
Paylaşılan ürün Nova Mesh M ama başlıkların hepsi hatalı. Nove Mesh SE TG olarak başlık girilmiş satıcılarda. Bazılarında ise hem başlık hem görsel hatalı. Merak edenler için ürünün kanlı canlı görselleri mevcut.
Paylaşılan ürün nova mesh m ama başlıkların hepsi hatalı. Nove mesh SE tg olarak başlık girilmiş satıcılarda. Bazılarında ise hem başlık hem görsel hatalı. Merak edenler için ürünün kanlı canlı görselleri mevcut.
Hocam bende siyahını almak istiyorum ama memnun musun?Malzeme kalitesi vs iyimidir ? Bir de başlıklar hatalı demişsin bana siyahının linkini atabilme şansın var mı?