KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar kasamın ön panel tozunu almak istiyorum fakat alt taraftan çekerken kırılır diye korkuyorum zorlamam mı gerek yoksa başka yolla mı açılıyor.
Arkadaşlar kasamın ön panel tozunu almak istiyorum fakat alt taraftan çekerken kırılır diye korkuyorum zorlamam mı gerek yoksa başka yolla mı açılıyor.
Iorweth25 Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 2.589 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #2 Bende de aynı kasa var alttan ve üstten tutup alt tarafı kendine doğru ve hafif yukarı olacak şekilde çek.
Bende de aynı kasa var alttan ve üstten tutup alt tarafı kendine doğru ve hafif yukarı olacak şekilde çek.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 13 Aralık 2023 #3 Ön panel alt kısımdan çekerek çıkartılıyor. Burada videoda gösteriliyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ön panel alt kısımdan çekerek çıkartılıyor. Burada videoda gösteriliyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #4 Iorweth25 dedi: Bende de aynı kasa var alttan ve üstten tutup alt tarafı kendine doğru ve hafif yukarı olacak şekilde çek. Genişletmek için tıkla... Caner Uncu dedi: Ön panel alt kısımdan çekerek çıkartılıyor. Burada videoda gösteriliyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Iorweth25 dedi: Bende de aynı kasa var alttan ve üstten tutup alt tarafı kendine doğru ve hafif yukarı olacak şekilde çek. Genişletmek için tıkla... Caner Uncu dedi: Ön panel alt kısımdan çekerek çıkartılıyor. Burada videoda gösteriliyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.