S Silva Megapat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 768 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Dün bu sistemi aldım PLANET-BLUE/Intel Core i3 13100F/INTEL Arc A750/16GB DDR4/512GB NVME M.2 SSD/INTEL ARC PC |ITOPYA.COM. Kurulumunu kendim yaptım fakat kasamın aydınlatması şuan da sadece yeşil renkte yanmakta. Üzerinde led tuşu var fakat bastığımda hiçbir şekilde renk değiştirmiyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Son düzenleme: 11 Eylül 2023
Merhaba arkadaşlar. Dün bu sistemi aldım PLANET-BLUE/Intel Core i3 13100F/INTEL Arc A750/16GB DDR4/512GB NVME M.2 SSD/INTEL ARC PC |ITOPYA.COM. Kurulumunu kendim yaptım fakat kasamın aydınlatması şuan da sadece yeşil renkte yanmakta. Üzerinde led tuşu var fakat bastığımda hiçbir şekilde renk değiştirmiyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
spukka Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 591 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #2 Silva dedi: Merhaba arkadaşlar. Dün bu sistemi aldım PLANET-BLUE/Intel Core i3 13100F/INTEL Arc A750/16GB DDR4/512GB NVME M.2 SSD/INTEL ARC PC |ITOPYA.COM. Kurulumunu kendim yaptım fakat kasamın aydınlatması şu an da sadece yeşil renkte yanmakta. Üzerinde LED tuşu var fakat bastığımda hiçbir şekilde renk değiştirmiyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Eki Görüntüle 1940540Eki Görüntüle 1940539 Genişletmek için tıkla... Kasanın LED kablosu reset tuşuna bağlı olmayabilir.
Silva dedi: Merhaba arkadaşlar. Dün bu sistemi aldım PLANET-BLUE/Intel Core i3 13100F/INTEL Arc A750/16GB DDR4/512GB NVME M.2 SSD/INTEL ARC PC |ITOPYA.COM. Kurulumunu kendim yaptım fakat kasamın aydınlatması şu an da sadece yeşil renkte yanmakta. Üzerinde LED tuşu var fakat bastığımda hiçbir şekilde renk değiştirmiyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Eki Görüntüle 1940540Eki Görüntüle 1940539 Genişletmek için tıkla... Kasanın LED kablosu reset tuşuna bağlı olmayabilir.
S Silva Megapat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 768 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #3 spukka dedi: Kasanın LED kablosu reset tuşuna bağlı olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bir yerlere taktım ama şimdi tekrar söküp deneyeceğim.
spukka dedi: Kasanın LED kablosu reset tuşuna bağlı olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bir yerlere taktım ama şimdi tekrar söküp deneyeceğim.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #4 Kasanın arka kapağını da açıp kontrol edin. Orada kontrolcü var. Kasadan gelen reset kablosu orada mı diye kontrol edin.
Kasanın arka kapağını da açıp kontrol edin. Orada kontrolcü var. Kasadan gelen reset kablosu orada mı diye kontrol edin.
S Silva Megapat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 768 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #5 spukka dedi: Kasanın LED kablosu reset tuşuna bağlı olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Halletim teşekkür ederim.
spukka dedi: Kasanın LED kablosu reset tuşuna bağlı olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Halletim teşekkür ederim.
Ludox Femtopat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #6 Silva dedi: Halletim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Silmeyin mesajı Windows yüklü geliyor mu?
Silva dedi: Halletim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Silmeyin mesajı Windows yüklü geliyor mu?
S Silva Megapat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 768 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #7 Ludox dedi: Silmeyin mesajı Windows yüklü geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır Windows yüklü gelmiyor. Ayrıca parçalarını alıp ben kendim kurdum çok sıra olduğu için.
Ludox dedi: Silmeyin mesajı Windows yüklü geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır Windows yüklü gelmiyor. Ayrıca parçalarını alıp ben kendim kurdum çok sıra olduğu için.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 12 Eylül 2023 #8 Ludox dedi: Windows yüklü geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Eğer kurulum yapılsın seçeneğini işaretlersen test amaçlı Windows yüklü geliyor. En azından ben satın aldığımda geldi.
Ludox dedi: Windows yüklü geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Eğer kurulum yapılsın seçeneğini işaretlersen test amaçlı Windows yüklü geliyor. En azından ben satın aldığımda geldi.
F Furkan271299 Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #9 Silva dedi: Halletim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Merhaba aynı sorun bende de var nasıl yaptınız açıklar mısınız fotoğraf veya video olarak gösterirseniz iyi olur.
Silva dedi: Halletim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Merhaba aynı sorun bende de var nasıl yaptınız açıklar mısınız fotoğraf veya video olarak gösterirseniz iyi olur.