moai Femtopat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #1 Hocam bu kasa alınır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Hocam bu kasa alınır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Achatina Yoctopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #11 moai dedi: Hocam bir de kasaya kule tipi 224 XTS almayı düşünüyorum ama AG400'de gözüme çarptı sizce hangisini alayım? Genişletmek için tıkla... SE-214-XT al en mantıklısı. AG400 ile aralarında pek fark yok zaten. ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com Artı 0 Eksi
moai dedi: Hocam bir de kasaya kule tipi 224 XTS almayı düşünüyorum ama AG400'de gözüme çarptı sizce hangisini alayım? Genişletmek için tıkla... SE-214-XT al en mantıklısı. AG400 ile aralarında pek fark yok zaten. ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com
M Megac Decapat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi 16 Eylül 2023 #12 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ben bunu tercih ettim buna da bakabilirsin Artı 0 Eksi
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ben bunu tercih ettim buna da bakabilirsin
N Noidex Femtopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #13 İtopya'dan alınca bu kasanın üzerinde kaç tane fan geliyor. Artı 0 Eksi