kaşarlı menemen Picopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ocak 2023 #1 BitFenix Nova Mesh SE White Tempered Glass RGB USB 3.0 USB 3.0 Kasa Kompakt bir kasa olduğu için hoşuma gitti ve fiyatı da uygun geldi bana. Kalite bakımından nasıldır? Sıcaklık sorunları çıkartır mı? Başta NZXT H510 düşünüyordum estetik açıdan; hangisi daha mantıklı? H510 için ekstra fan almak gerekir mi?
BitFenix Nova Mesh SE White Tempered Glass RGB USB 3.0 USB 3.0 Kasa Kompakt bir kasa olduğu için hoşuma gitti ve fiyatı da uygun geldi bana. Kalite bakımından nasıldır? Sıcaklık sorunları çıkartır mı? Başta NZXT H510 düşünüyordum estetik açıdan; hangisi daha mantıklı? H510 için ekstra fan almak gerekir mi?
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2023 #2 H510'un önü kapalı, kompakt bir kasa istiyorsan alınır. Malzeme kalitesi fena değil, hava sirkülasyonu güzel. Artı 0 Eksi
H510'un önü kapalı, kompakt bir kasa istiyorsan alınır. Malzeme kalitesi fena değil, hava sirkülasyonu güzel.