BitFenix Nova mesh SE TG PC kasası alınır mı?

Bütçe
1800

Forzalion

Megapat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli/Körfez
Daha fazla  
Meslek
Teknik Bilgiler Endrüstiyeli
Merhaba arkadaşlar,

Sistemim için kasa arayışına girdim ve emsallerine göre hem fiyst olarak hem de, kendi segmentinde fiyat performans ürünü olarak görüyorum.
Sizce alınır mı?
(Beyaz kasa tercihimdir!)
Sistemim;

MSI B450M Mortar Max,
AMD Ryzen 5 3600,
Gainward GTX1660 Super ghost 6 GB 192bıt ekran kartı,
Corsair RGB Pro 3200 MHz 2x8 CL 16 Dual kit, XPG Core Reactor 650G-bkceu 650W 80+ Gold modüler,
M.2 SSD; PNY XLR8 CS3030. SSD; James Donkey 120 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır güzel kasa.

Kasayı kullanıyorum. Eğer ucuz ve beyaz bir kasa arıyorsanız alınabilir. Görüntü olarak gayet şık. 4 adet ARGB fanla gelmesi de artı denebilir. Fanlar çok kaliteli değil ancak giriş seviye bir sistem için gayet yeterli diyebilirim. Kasanın malzeme kalitesi pek de iyi değil, teneke diyebilirim bu konuda.

Eğer 1500-1700 TL arası bütçen varsa ve beyaz şartsa alınabilir ama kaliteli olsun beyazı siyahı önemli değil dersen Phanteks P360A modeli alınabilir:

Güzel kasa

Ben enso mesh olan modelini çok beğeniyordum ışıkları hoş duruyor. Tabii fiyat biraz daha yüksek. Tercih sizin alınabilir kasalar bunlar.

Ben Dark Guardian kullanıyorum memnunum.

Kasayı kullanıyorum. Eğer ucuz ve beyaz bir kasa arıyorsanız alınabilir. Görüntü olarak gayet şık. 4 adet ARGB fanla gelmesi de artı denebilir. Fanlar çok kaliteli değil ancak giriş seviye bir sistem için gayet yeterli diyebilirim. Kasanın malzeme kalitesi pek de iyi değil, teneke diyebilirim bu konuda.

Eğer 1500-1700 TL arası bütçen varsa ve beyaz şartsa alınabilir ama kaliteli olsun beyazı siyahı önemli değil dersen Phanteks P360A modeli alınabilir:

Eyw hocam sağolun ama ben Beyaz ağırlıklı bir sisteme geçmek istiyorum. Yavaştanda parçaları biriktiriyorum.

Bir forum da arkadaş bu kasayı da önerdi 0.6 mm kasa kalınlığı falan var? İçindeki ARGB fanları Molex ile bağlantı yapılıyormuş ekstra bir kontrollüsü yok sadece kasa üzerinden yapılıyor tuşla. Yani kısacası eksi yönleri Fanların molex olması, ekstra kontrolcü olmaması ve aynı zamanda da ön panelin plastik malzemeden olması. Ön ve alt bölümdeki filtrelerinde Tel filtre olması. Üstte ve yanda 2 adet mıknatıslı filtre var.

Alınır güzel kasa.
Tercih iyi mi?

@Ali Güngör

Son düzenleme:

Nova Mesh SE kullanıyorum, hiç fena değil.

Nova Mesh SE kullanıyorum, hiç fena değil.
Bende alıcam kararsız kaldım .
Bide zoka diye bir Türk markasının Kasası var onuda önerdiler ama gönlüm Bitfenix ten yana sizce?

Mesela saç kalınlığı nasıl sizin kasanın.

@Turgineer

Son düzenleme:
Mesela saç kalınlığı nasıl sizin kasanın.
Teknik bilgilere hakim değilim. Sitesini atmıştım.

1704811925273.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı