ne0nS Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #1 Almak istediğim hazır sistemin kasa ve PSU markası BitFenix ama ilk kez duydum, bu marka güvenilir mi?
Almak istediğim hazır sistemin kasa ve PSU markası BitFenix ama ilk kez duydum, bu marka güvenilir mi?
swertY Centipat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 969 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, RX6600, B550M DS3H, 2x8GB 3200 Mhz Ram, 1 TB ssd, 500w PSU Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #2 ne0nS dedi: Almak istediğim hazır sistemin kasa ve PSU markası BitFenix ama ilk kez duydum, bu marka güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Alınır. Sorun yaşamazsın. Türkiye'de çok bilinmiyor sadece.
ne0nS dedi: Almak istediğim hazır sistemin kasa ve PSU markası BitFenix ama ilk kez duydum, bu marka güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Alınır. Sorun yaşamazsın. Türkiye'de çok bilinmiyor sadece.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.869 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 11 Eylül 2023 #3 Markadan çok model ile alakalı bir konu. Hazır sistemlerde gelen o modeli biliyorum. Kalitesiz. Formula olsaydı rahatlıkla alınabilirdi ama. Sadece markanın kendisi güvenilir.
Markadan çok model ile alakalı bir konu. Hazır sistemlerde gelen o modeli biliyorum. Kalitesiz. Formula olsaydı rahatlıkla alınabilirdi ama. Sadece markanın kendisi güvenilir.