Bitfenix PSU nasıldır?

keremimsii

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 4.2 GHz | Ekran kartı: XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 8 GB GGDR6 128 Bit | Anakart: Asrock B450M-HDV R4.0 | RAM: Lexar Thor 2x8 3200Mhz CL18 DDR4 | SSD: Crucial 500 GB P3 Plus M.2 SSD | Kasa: MSI MAG Forge M100A D60 600W
Meslek
Öğrenci
Düşük bütçeyle beni memnun edecek bir güç kaynağı bakıyorum. Güç kaynağı önemli bir parça olduğu için canlı bomba almak istemiyorum. Bitfenix markasına güvenebilir miyim güç kaynağı konusunda?

Duşük bütçe deyince BPA 600 modelinden bahsediyorsunuz sanırım. Biraz düşük seviye bir model ama fiyatı nedir?
Bütçem 2000 TL. Eğer bu fiyata önerebileceğiniz daha iyi bir güç kaynağı varsa bakabilirim. Yine de Bitfenix markası hakkında biraz bilgilenmek istiyorum çünkü çoğu yerde çıkıyor karşıma.

@keremimsii Bitfenix de diğer markalar gibi, kaliteli modelleri de düşük seviye modelleri de mevcut. Attıgınız BPA 600 modeli de fiyatına göre koruma ve iç yapı yönunden biraz eksik. Bunun dışında genel olarak, model üzerinden degerlendirme yapmak daha iyi olur.

Bu arada, 2000 TL bütçe içinde daha iyi seçenekler var.

Sisteminize BPA 600 yeterliyse;

Ya da benzer fiyatlarda DeepCool PK550D bulunabilir.

Fazladan güç olsun derseniz;

MSI olan yeter gibi görünüyor. Cevabınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…