BitFenix X8 fishtank kasa alınır mı?

eymenarac

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. 9070XT ve R7 7800x3D ye sahip bir sistem almayı planlıyorum ve hazır olarak alacağım. Kasa olarak ileride kafamın rahat etmesi için 850W tercih etmek istiyorum ayrıca akvaryum kasa almak istiyorum. Hazır sistem özelleştirmesinde bu özelliklere sahip sadece BitFenix X8 fishtank var. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
bende almayı düşünüyorum, siz aldınız mı? veya karar değiştirdiyseniz hangisini almaya karar verdiniz?

Hocam şuanlık kararım değişmedi alırsam bu kasayı alıcam fakat almam temmuzun 15 i, 20 sini bulur yüksek ihtimalle.
Hocam psu kaliteli değil diyorlar bu kasanın bakmak lazım başka kasalara da

Memnun musunuz hocam
Hocam fazla test etme imkanım olmadı ama görüntü olarak gerçekten süper o konuda çok beğendim fakat hava akışı konusunda pek birşey söyleyemem çünkü hayatımda ilk defa masaüstü bilgisayar sahibi oldum eskiden laptop kullanıyordum sadece sıcaklık değerlerini söyleyebilirim 7800x3d işlemci yük altında kule tipi soğutucu ile 83 dereceyi geçmedi ortalama 75 derecelerde ama bu konuda sıcak havaları da hesaba katmak lazım pc nin bulunduğu oda da oldukça sıcak bu da etki etmiş olabilir ekran kartı da 75 dereceyi geçtiği olmadı ortalama 70 derecelerde 9070xt ekran kartı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı