T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 4 Mart 2021 #21 hadwiger dedi: Sikorsky varken neden hala Cougar kullanıyorlar anlamıyorum. Olan mehmetçiğe oluyor. Genişletmek için tıkla... Olan her zaman mehmetçiğe oluyor. Allah ailelerine sabır versin. İnşallah bir daha düzgün bir helikopter kullanırlar.
hadwiger dedi: Sikorsky varken neden hala Cougar kullanıyorlar anlamıyorum. Olan mehmetçiğe oluyor. Genişletmek için tıkla... Olan her zaman mehmetçiğe oluyor. Allah ailelerine sabır versin. İnşallah bir daha düzgün bir helikopter kullanırlar.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 4 Mart 2021 #22 Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Üzücü bir kaza.
S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 4 Mart 2021 #23 Vatan sağ olsun. hadwiger dedi: Sikorsky varken neden hala Cougar kullanıyorlar anlamıyorum. Olan mehmetçiğe oluyor. Genişletmek için tıkla... Sikorsky değil, atak varken neden bunlar kullanılıyor.
Vatan sağ olsun. hadwiger dedi: Sikorsky varken neden hala Cougar kullanıyorlar anlamıyorum. Olan mehmetçiğe oluyor. Genişletmek için tıkla... Sikorsky değil, atak varken neden bunlar kullanılıyor.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 4 Mart 2021 #24 suskunkedi dedi: Vatan sağ olsun. Sikorsky değil, atak varken neden bunlar kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Saka mi bu? Farklı tür araçlar ikisi. Biraz araştırma yapın. Atak baska Sikorsky farklı. Hadi hepsini geçtim atak 2 kişilik.
suskunkedi dedi: Vatan sağ olsun. Sikorsky değil, atak varken neden bunlar kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Saka mi bu? Farklı tür araçlar ikisi. Biraz araştırma yapın. Atak baska Sikorsky farklı. Hadi hepsini geçtim atak 2 kişilik.
S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 4 Mart 2021 #25 Megaton dedi: Saka mi bu? Genişletmek için tıkla... Doğru ya atak taaruz helikopteri bu taşıma.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 5 Mart 2021 #27 Allah rahmet eylesin 11 şehit var. Aralarında bir korgeneral da bulunuyormuş. Mekanları cennet olsun.
Allah rahmet eylesin 11 şehit var. Aralarında bir korgeneral da bulunuyormuş. Mekanları cennet olsun.