Bitlo borsası güvenilir mi?

Kwenx

Hectopat
Daha fazla  
Bir Binance değil zaten Binance'yi bırakmam bıraksam da Türk borsasına geçeceğimi sanmıyorum şu an. Kayıt olup e-posta doğrulayan herkese 30 TL veriyor referans ile kişi başı 15 TL biraz referansım çok ama parayı Binance transfer etmek için kyc yapmam lazım orada güvenemiyorum.

Binance, dünyanın en büyük kripto para borsasıdır. Ve en güvenlisi olduğunu düşünüyorum. Güven sıkıntısı yaşamanız doğaldır ama sorun çıkartmayacakları kanaatindeyim. İsminde bile hayır göremediğim gibi bitlo borsası hiç samimi bir hissiyat yaratmadı. Kullanıcı yorumları da pek hoş değil. Şayet kimlik onayı sonrası para veriliyorsa, senaryo malum. Kimliğini, e-postanı ve telefon numaranı 2 dolar gibi abes ücretlere pazarlamanı tavsiye etmem :)
Ayrıca site şu anda açılmıyor nedense :)
1649977657817.png

Siteye erişim sağlayamamın sebebi varmış, maalesef borsamız yoğunluğa bile dayanamıyor 🤠

Binance, dünyanın en büyük kripto para borsasıdır. Ve en güvenlisi olduğunu düşünüyorum. Güven sıkıntısı yaşamanız doğaldır ama sorun çıkartmayacakları kanaatindeyim. İsminde bile hayır göremediğim gibi bitlo borsası hiç samimi bir hissiyat yaratmadı. Kullanıcı yorumları da pek hoş değil. Şayet kimlik onayı sonrası para veriliyorsa, senaryo malum. Kimliğini, e-postanı ve telefon numaranı 2 dolar gibi abes ücretlere pazarlamanı tavsiye etmem :)
Ayrıca site şu anda açılmıyor nedense :)
Eki Görüntüle 1360463

Siteye erişim sağlayamamın sebebi varmış, maalesef borsamız yoğunluğa bile dayanamıyor 🤠

Kanka zaten bende Binance bırakmam dedim bitlodan ödülleri alıp 2-3 ref yapıp kyc doğrulayıp Binance coin transfer edeceğim. Türk borsalarına biraz ön yargılıyım zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı