BitLocker kapalı mı olmalı?

bdrhncagriozdmrr

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Bilgisayarı bir açtım, BitLocker şifresi istedi. Araştırıp Microsoft hesabımdan şifreyi girip açtım bilgisayarı. Eğer ki dosyalarım gitseydi diske erişemeseydim parçalardım bilgisayarı. Neyse bugüne kadar hiç BitLocker açmadım, alakam bile yokken kendi kendine açık olmuş. Şimdi kapattım kapalı kalması iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Bilgisayarı bir açtım, BitLocker şifresi istedi. Araştırıp Microsoft hesabımdan şifreyi girip açtım bilgisayarı. Eğer ki dosyalarım gitseydi diske erişemeseydim parçalardım bilgisayarı. Neyse bugüne kadar hiç BitLocker açmadım, alakam bile yokken kendi kendine açık olmuş. Şimdi kapattım kapalı kalması iyi midir?

Kapalı kalsın sevmedigim bir şey BitLocker zaten o evde degilde ofiste iş yerlerinde calısan kişiler için insanlar içini acıpda ne var ne yok bakmasın diye.

Bence her ihtimale karşı açık olmalı. Bitlocker anahtarınızı yazdırıp bir yerde saklamak çok da zor değildir diye düşünüyorum.

Ssd hızını etkilediği doğru mu? sitede oturuyorum hırsız derdi yok bir şey yok. eğer ssd hızı etkiliyorsa kapatacağım.

BIOS pili çıkartıp takınca da oluyordu sanırım.

İşlemci overclock ayarlarını sıfırlamak için BIOS'a girip default settingse çevirdim bir açtım BitLocker şifresi istiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı