Çözüldü BitLocker kurtarma anahtarı hatalı tekrar deneyin

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Darthvader1

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, BitLocker kurtarma anahtarını Microsoft'un sitesinden bulup girdim ve hatalı tekrar deneyin dedi. Yaklaşık olarak 7,8 tane farklı anahtarlar vardı. Hepsini tekrar tekrar denedim ama sorun çözülmedi. USB bellek ile direkt format atmayı düşünüyorum işe yarar mı yoksa yine BitLocker anahtarını sorar mı?

Çözüm
Teşekkür ederim. Deneyeceğim.

Bu ekrani geçemiyorum hocam dediklerinizi eski laptoptan format belleği oluşturarak yapacağım. İşe yarar mı?

İşe yarar ama C diski gideceği için C de olan her şeyin de gidecek zaten BitLocker'ı geçemiyorsan yine gitmiş demektir.

Bu ekrani geçemiyorum hocam dediklerinizi eski laptoptan format belleği oluşturarak yapacağım. İşe yarar mı?

Şu videoya bir bak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

C'yi silerseniz sıfırlar ama kurulumdan sonra BitLocker'i kapatmayı unutma.

Veya Rufus ile BitLocker atla seçerek yeni ISO yazabilirsiniz.

Veya Rufus ile BitLocker atla seçerek yeni ISO yazabilirsin.
Bu ekrani geçemiyorum hocam dediklerinizi eski laptop tan format belleği oluşturarak yapacağım. İşe yarar mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241101_171220_Gallery.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 50

İşe yarar ama C diski gideceği için C de olan her şeyin de gidecek zaten BitLocker'ı geçemiyorsan yine gitmiş demektir.

Şu videoya bir bak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm

Çok teşekkür ederim. Video sayesinde doğru anahtarı buldum ve girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…