Hml44 Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #1 BitLocker'ı kapatamıyorum. İnternette videoları var fakat burada turn off yazısı yazıyor normalde fakat benim PC'de ise yazmıyor böyle bir şey. Nasıl kapatabilirim farklı yolları var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2025
BitLocker'ı kapatamıyorum. İnternette videoları var fakat burada turn off yazısı yazıyor normalde fakat benim PC'de ise yazmıyor böyle bir şey. Nasıl kapatabilirim farklı yolları var mı?
Çözüm B B bybakir42 20 Şubat 2025 Ayarlar'ı açın. Gizlilik ve Güvenlik sekmesine gidin. Güvenlik kısmından Cİhaz Şifrelemesi kısmına girin. BitLocker'ı devre dışı bırakmak için Cihaz şifrelemesi'ni kapatın. Bunu deneyebilir misiniz?
Ayarlar'ı açın. Gizlilik ve Güvenlik sekmesine gidin. Güvenlik kısmından Cİhaz Şifrelemesi kısmına girin. BitLocker'ı devre dışı bırakmak için Cihaz şifrelemesi'ni kapatın. Bunu deneyebilir misiniz?
B bybakir42 Kilopat Zamanın Tanığı İnternet Kurdu Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 1.028 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #2 Ayarlar'ı açın. Gizlilik ve Güvenlik sekmesine gidin. Güvenlik kısmından Cİhaz Şifrelemesi kısmına girin. BitLocker'ı devre dışı bırakmak için Cihaz şifrelemesi'ni kapatın. Bunu deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
Ayarlar'ı açın. Gizlilik ve Güvenlik sekmesine gidin. Güvenlik kısmından Cİhaz Şifrelemesi kısmına girin. BitLocker'ı devre dışı bırakmak için Cihaz şifrelemesi'ni kapatın. Bunu deneyebilir misiniz?
KS KS Hml44 Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #3 bybakir42 dedi: Ayarlar'ı açın. Gizlilik ve Güvenlik sekmesine gidin. Güvenlik kısmından Cİhaz Şifrelemesi kısmına girin. BitLocker'ı devre dışı bırakmak için Cihaz şifrelemesi'ni kapatın. Bunu deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler işe yaradı Artı 0 Eksi
bybakir42 dedi: Ayarlar'ı açın. Gizlilik ve Güvenlik sekmesine gidin. Güvenlik kısmından Cİhaz Şifrelemesi kısmına girin. BitLocker'ı devre dışı bırakmak için Cihaz şifrelemesi'ni kapatın. Bunu deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler işe yaradı