Cevoo07 Picopat Katılım 18 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:28 #1 RAM 16 GB SSD veya HDD modeli 512GB SSD Ekran kartı RTX 4050 İşlemci R7 7435HS Windows bilgisayarımda şifremi kaldırmak isterken yanlışlıkla BitLocker şifre çözücüyü aktif ettim, şu an şifreleme çözülüyor, bunun bir zararı var mıdır, ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 21:35
Windows bilgisayarımda şifremi kaldırmak isterken yanlışlıkla BitLocker şifre çözücüyü aktif ettim, şu an şifreleme çözülüyor, bunun bir zararı var mıdır, ne yapmam gerek?
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.419 Çözümler 21 Dün 21:38 #2 5-10dk sürüyor çözdükten sonra bitlocker şifresi kalkmış oluyor. Bir zararı yok, çözmesini bekle. Artı 0 Eksi
KS KS Cevoo07 Picopat Katılım 18 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:48 #3 meakJK dedi: 5-10dk sürüyor çözdükten sonra BitLocker şifresi kalkmış oluyor. Bir zararı yok, çözmesini bekle. Genişletmek için tıkla... Çözmesi bittikten sonra tekrar şifrelendirmeli miyim? Artı 0 Eksi
meakJK dedi: 5-10dk sürüyor çözdükten sonra BitLocker şifresi kalkmış oluyor. Bir zararı yok, çözmesini bekle. Genişletmek için tıkla... Çözmesi bittikten sonra tekrar şifrelendirmeli miyim?
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.419 Çözümler 21 Dün 21:53 #4 Cevoo07 dedi: Çözmesi bittikten sonra tekrar şifrelendirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... İhtiyacına bağlı çok gerekli bir şey değil çoğu kullanıcı için. Artı 0 Eksi
Cevoo07 dedi: Çözmesi bittikten sonra tekrar şifrelendirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... İhtiyacına bağlı çok gerekli bir şey değil çoğu kullanıcı için.
KS KS Cevoo07 Picopat Katılım 18 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:56 #5 meakJK dedi: İhtiyacına bağlı çok gerekli bir şey değil çoğu kullanıcı için. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Artı 0 Eksi
meakJK dedi: İhtiyacına bağlı çok gerekli bir şey değil çoğu kullanıcı için. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.