R Rindane48 Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 65 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #1 BitLocker olan diskte Windows 11 kullanıcı şifresi unutulmuş arkadaşlar. Bu durumu nasıl çözebiliriz?
BitLocker olan diskte Windows 11 kullanıcı şifresi unutulmuş arkadaşlar. Bu durumu nasıl çözebiliriz?
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.782 Makaleler 4 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #2 Çözemezsiniz maalesef. Microsoft Hesabı açık değilse mümkün değil.
R Rindane48 Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 65 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #3 tereyagburak dedi: Çözemezsiniz maalesef. Microsoft Hesabı açık değilse mümkün değil. Genişletmek için tıkla... mesajınız için teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum diskteki verileri nasıl alınabilir yada diski başka pcye takıp formatlamak mı gerekiyor
tereyagburak dedi: Çözemezsiniz maalesef. Microsoft Hesabı açık değilse mümkün değil. Genişletmek için tıkla... mesajınız için teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum diskteki verileri nasıl alınabilir yada diski başka pcye takıp formatlamak mı gerekiyor
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.782 Makaleler 4 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #4 Rindane48 dedi: mesajınız için teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum diskteki verileri nasıl alınabilir yada diski başka pcye takıp formatlamak mı gerekiyor Genişletmek için tıkla... Verileri almanın pek bir yolu yok. Ama Youtube' dan bakabilirsiniz.
Rindane48 dedi: mesajınız için teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum diskteki verileri nasıl alınabilir yada diski başka pcye takıp formatlamak mı gerekiyor Genişletmek için tıkla... Verileri almanın pek bir yolu yok. Ama Youtube' dan bakabilirsiniz.