CripteX Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #1 Sabah kalktım bir anda böyle bir şey oldu. Nasıl düzeltebilirim? Yardım eder misiniz? Dosya Ekleri image.jpg 125,8 KB · Görüntüleme: 56 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2025
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 4 Nisan 2025 #2 Sistemi kurarken giriş yaptığınız Microsoft hesabınız ile size ekranda gösterilen adrese girin. Kurtarma anahtarınızı orada göreceksiniz. aka.ms/myrecoverykey Artı 0 Eksi
Sistemi kurarken giriş yaptığınız Microsoft hesabınız ile size ekranda gösterilen adrese girin. Kurtarma anahtarınızı orada göreceksiniz. aka.ms/myrecoverykey
Q QwertPasha Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 911 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #3 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Sistemi kurarken giriş yaptığınız Microsoft hesabınız ile size ekranda gösterilen adrese girin. Kurtarma anahtarınızı orada göreceksiniz. aka.ms/myrecoverykey Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce oraya kaydetmesi gerekmiyor mu onun için bu arada daha önceden bu şifreyi bir USB'ye attıysan ya da yazdırdıysan orada da olabilir. Artı 0 Eksi
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Sistemi kurarken giriş yaptığınız Microsoft hesabınız ile size ekranda gösterilen adrese girin. Kurtarma anahtarınızı orada göreceksiniz. aka.ms/myrecoverykey Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce oraya kaydetmesi gerekmiyor mu onun için bu arada daha önceden bu şifreyi bir USB'ye attıysan ya da yazdırdıysan orada da olabilir.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 4 Nisan 2025 #4 Hayır gerekmiyor. Windows girerken Microsoft hesabı girişi yaptıysa, buraya geliyor. Artı 0 Eksi
Q QwertPasha Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 911 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #5 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Hayır gerekmiyor. Windows girerken Microsoft hesabı girişi yaptıysa, buraya geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben yapmıştım gelmemişti. Artı 0 Eksi
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Hayır gerekmiyor. Windows girerken Microsoft hesabı girişi yaptıysa, buraya geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben yapmıştım gelmemişti.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 4 Nisan 2025 #6 QwertPasha dedi: Ben yapmıştım gelmemişti. Genişletmek için tıkla... BitLocker açık değilse ya da kurulumda açılmadıysa gelmez zaten. Artı 0 Eksi
QwertPasha dedi: Ben yapmıştım gelmemişti. Genişletmek için tıkla... BitLocker açık değilse ya da kurulumda açılmadıysa gelmez zaten.
Q QwertPasha Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 911 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #7 Yok hocam açıktı hatta bir ara güncelleme yaparken bana da sormuştu da Allah'tan kaydetmiştim. Artı 0 Eksi