Temha Megapat Katılım 28 Eylül 2015 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2019 #1 Rekabetçi bir maça girdim, maçı indirdim ama mikrofon sesleri gelmiyor, bunu açmanın bir yolu var mı ?
Rekabetçi bir maça girdim, maçı indirdim ama mikrofon sesleri gelmiyor, bunu açmanın bir yolu var mı ?
AliTnc1 Decapat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 33 18 Temmuz 2019 #2 Temha dedi: Rekabetçi bir maça girdim, maçı indirdim ama mikrofon sesleri gelmiyor, bunu açmanın bir yolu var mı ? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan "bas konuş ses düzeyi kapalı olabilir.Kontrol edip bana bildirirseniz mutlu olurum.
Temha dedi: Rekabetçi bir maça girdim, maçı indirdim ama mikrofon sesleri gelmiyor, bunu açmanın bir yolu var mı ? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan "bas konuş ses düzeyi kapalı olabilir.Kontrol edip bana bildirirseniz mutlu olurum.
Temha Megapat Katılım 28 Eylül 2015 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2019 #3 Kontrol ettim ve açık. Sorunum net anlaşılmadı sanırım rekabetçi oyunumda mikrofon ses alıp vermede sorunum yok, bitmiş oynanmış maçın tekrarını izlerken mikrofon seslerinide almak istiyorum bunu nasıl yapabilirim.
Kontrol ettim ve açık. Sorunum net anlaşılmadı sanırım rekabetçi oyunumda mikrofon ses alıp vermede sorunum yok, bitmiş oynanmış maçın tekrarını izlerken mikrofon seslerinide almak istiyorum bunu nasıl yapabilirim.
Uraniumhazee Hectopat Katılım 12 Temmuz 2015 Mesajlar 511 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Temmuz 2019 #4 Bitmiş maçın ses kaydını dinlenemiyor diye biliyorum. Sadece izleyebiliyorsun. Sanırım. Bu söylediğinizi ilk kez duydum.
Bitmiş maçın ses kaydını dinlenemiyor diye biliyorum. Sadece izleyebiliyorsun. Sanırım. Bu söylediğinizi ilk kez duydum.
Temha Megapat Katılım 28 Eylül 2015 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2019 #5 Uraniumhazee dedi: Bitmiş maçın ses kaydını dinlenemiyor diye biliyorum. Sadece izleyebiliyorsun. Sanırım. Bu söylediğinizi ilk kez duydum. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler bende öyle düşünmüştüm.
Uraniumhazee dedi: Bitmiş maçın ses kaydını dinlenemiyor diye biliyorum. Sadece izleyebiliyorsun. Sanırım. Bu söylediğinizi ilk kez duydum. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler bende öyle düşünmüştüm.
Herhangibirigibi Hectopat Katılım 22 Nisan 2019 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2019 #6 Sadece chat'te yazılanlar görülür.