Bitpazarına gidip soygun yaptım

703768

Centipat
Millet bugün bitpazarına gittim, eğer size yakın yerde varsa gitmenizi öneririm. Dayılar teknolojiden anlamadığından çok fena kâr edebiliyorsunuz.

2 tane oyun kolu aldım 80-90TL'ye toplamda, internette biri 300 biri de 1800TL'ye satılıyor. Hemde gıcır gıcır çalışıyor. Kolonya ile sildim mis gibi oldu.

40TL'ye bir de Pioneer kulaklık aldım normalde 800-900TL'ye satılıyor o da çalışıyor mis gibi.

Dayılar teknolojiden anlamadığından ucuza satıyorlar, gidip alın güzel şeyler var. Kavisli monitör bile gördüm. Ama dikkat edin bazı şeylerin çalışmama ihtimali var.

Son düzenleme:
Millet bugün bitpazarına gittim, eğer size yakın yerde varsa gitmenizi öneririm. Dayılar teknolojiden anlamadığından çok fena kâr edebiliyorsunuz.

2 tane oyun kolu aldım 80-90TL'ye toplamda, internette biri 300 biri de 1800TL'ye satılıyor. Hemde gıcır gıcır çalışıyor. Kolonya ile sildim mis gibi oldu.

40TL'ye bir de Pioneer kulaklık aldım normalde 800-900TL'ye satılıyor o da çalışıyor mis gibi.

Dayılar teknolojiden anlamadığından ucuza satıyorlar, gidip alın güzel şeyler var. Kavisli monitör bile gördüm.
Hangi bit pazarı? İstanbul mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı