Bitpazarından ekipman alınır mı?

Han37

Decapat
Hocalarım merhaba, bitpazarina gideceğim klavye falan alabilir miyim? Klavye mouse pad klavye ve fareyi kaplayacak şekilde mouse ve USB bellek alıp kasanın arka kısmına takıp kullanacağım. Sizce bunları güzel sağlam bir şekilde dolandırılmadan alir miyim? Özellikle soracağım bir soru var bu alacaklarim Total kaç para tutar?

Hocalarım merhaba, bitpazarina gideceğim klavye falan alabilir miyim? Klavye mouse pad klavye ve fareyi kaplayacak şekilde mouse ve USB bellek alıp kasanın arka kısmına takıp kullanacağım. Sizce bunları güzel sağlam bir şekilde dolandırılmadan alir miyim? Özellikle soracağım bir soru var bu alacaklarim Total kaç para tutar?

Bitpazarı serbest piyasa insanlar kafasına göre fiyat koyuyor biz nereden bilelim ne ne kadar tutacak alacaklarının marka modelini bile bilmiyoruz.

Sebebi nedir? Lazım oluyor bayağı. Bilgisayardan alan yok
Virüs. Kimin hangi cihaza taktığı belli olmayan bir belleği alıp bilgisayarınıza takmanız kötü durumlara yol açabilir.

Sebebi nedir? Lazım oluyor bayağı. Bilgisayardan alan yok.

Kendine bütçe belirleyip o doğrultu da ekipmanlar al ama almadan önce bulduğun ekipmanın piyasasını internetten incele.

Bit pazarından USB almayın. Kulaklık gibi hijyenik olarak kötü durumdaki ürünleri almanızı asla ama asla önermem.

Bit pazarından USB almayın. Kulaklık gibi hijyenik olarak kötü durumdaki ürünleri almanızı asla ama asla önermem.
Hem de USB ler bit pazarından alınacak kadar pahalı değiller.

3-5 yıl önceye kadar bitpazarı videoları izlerdim, 500 liralık şeylerin 10 liraya alındığını görür heveslenirdim. Ama geçen yıl bir bitpazarına gittim, rastgele bir fiyat sorgulaması yaptım hiç de öyle değil, adamlar mağaza fiyatı gibi fiyatlar söylüyordu. Muhtemelen o videoları izleye izleye piyasasını yükselttiler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı