Bitpazarından ekipman alınır mı?

Hocalarım merhaba, bitpazarina gideceğim klavye falan alabilir miyim? Klavye mouse pad klavye ve fareyi kaplayacak şekilde mouse ve USB bellek alıp kasanın arka kısmına takıp kullanacağım. Sizce bunları güzel sağlam bir şekilde dolandırılmadan alir miyim? Özellikle soracağım bir soru var bu alacaklarim Total kaç para tutar?

Hocam öğrenci olduğum zamanlar hafta sonu Kadıköy'de bitpazarından klavye vb ürünler bakardım kötü bir laptopum vardı klavye mouse çalışıyor mu diye ona takardım bayağı güzel şeyler almışlığım var her insan en az 1 kere gitsin 100 TL zarara girin ne olacak. Rival 110 almıstım 50 TL'ye dün gibi aklımda.

3-5 yıl önceye kadar bitpazarı videoları izlerdim, 500 liralık şeylerin 10 liraya alındığını görür heveslenirdim. Ama geçen yıl bir bitpazarına gittim, rastgele bir fiyat sorgulaması yaptım hiç de öyle değil, adamlar mağaza fiyatı gibi fiyatlar söylüyordu. Muhtemelen o videoları izleye izleye piyasasını yükselttiler :)

Maalesef öyle oldu şimdi bitpazarı diye bir kültür kalmadı.

Hocam öğrenci olduğum zamanlar hafta sonu Kadıköy'de bitpazarından klavye vb ürünler bakardım kötü bir laptopum vardı klavye mouse çalışıyor mu diye ona takardım bayağı güzel şeyler almışlığım var her insan en az 1 kere gitsin 100 TL zarara girin ne olacak. Rival 110 almıstım 50 TL'ye dün gibi aklımda.

Maalesef öyle oldu şimdi bitpazarı diye bir kültür kalmadı.

Vallahi öyle. Bir çakı gördüm hoşuma gitti sordum -geçen yaz- 200 dedi, büyük bir firmanın çakması ve kim kullandı, kaç gündür burada yatıyor belli değil. Mağaza fiyatına buradan almanı bekliyorlar ya insanın gülesi geliyor. İşte 40 laf dökerek 10-20 lira için indireceksin de insan 3 kuruş için o kadar laf yapmaya utanıyor. Yine de tabii gitmekten zarar gelmez.

Vallahi öyle. Bir çakı gördüm hoşuma gitti sordum -geçen yaz- 200 dedi, büyük bir firmanın çakması ve kim kullandı, kaç gündür burada yatıyor belli değil. Mağaza fiyatına buradan almanı bekliyorlar ya insanın gülesi geliyor. İşte 40 laf dökerek 10-20 lira için indireceksin de insan 3 kuruş için o kadar laf yapmaya utanıyor. Yine de tabii gitmekten zarar gelmez.

Hocam maalesef işte ülkede herkes yapmıyor artık normalde insanlar ne sattığına bakmazdı oradan buradan toptan aldıkları malı X fiyata kar ederim diye koyardı ama şimdi öyle bir şey yok 😢

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı