terlikmodem Hectopat Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2017 #1 Forumlarda okudum çok da şey öğrenmedim bana özet şeklinde örnek şeklinde öğretebilecek arkadaş var mı?
Forumlarda okudum çok da şey öğrenmedim bana özet şeklinde örnek şeklinde öğretebilecek arkadaş var mı?
Sinanydk Kilopat Katılım 2 Nisan 2017 Mesajlar 107 Yer Ordu/Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2017 #2 Bitrate; Bir videonun 1 sn'deki görüntünün içerdiği veri miktarını ifade eden bir kavram bildiğim kadarıyla.
Bitrate; Bir videonun 1 sn'deki görüntünün içerdiği veri miktarını ifade eden bir kavram bildiğim kadarıyla.
terlikmodem Hectopat Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2017 #3 Sinanydk dedi: Bitrate; Bir videonun 1 sn'deki görüntünün içerdiği veri miktarını ifade eden bir kavram bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Şimdi veri miktarında ki kastın akıcı mı ? oluyor akıcılık olsa FPS denir gerçek HD filmlerle ripli filmlerde çok fark olmuyor tek fark bitrate piksel daha mı hızlı oluyor ?
Sinanydk dedi: Bitrate; Bir videonun 1 sn'deki görüntünün içerdiği veri miktarını ifade eden bir kavram bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Şimdi veri miktarında ki kastın akıcı mı ? oluyor akıcılık olsa FPS denir gerçek HD filmlerle ripli filmlerde çok fark olmuyor tek fark bitrate piksel daha mı hızlı oluyor ?