Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.239 Makaleler 2 Çözümler 11 19 Ağustos 2021 #11 Keremmxo78 dedi: Beleşe aldığın kodların çekilişi mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan alamayanlar var. Kodlar bazılarında gözükmüyor. Alamamış-üşenmiş haberi olmayan insanlar için diyelim daha doğrusu.
Keremmxo78 dedi: Beleşe aldığın kodların çekilişi mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan alamayanlar var. Kodlar bazılarında gözükmüyor. Alamamış-üşenmiş haberi olmayan insanlar için diyelim daha doğrusu.
K Keremmxo78 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 466 19 Ağustos 2021 #12 reddline dedi: Olabilir en azından dağıtıyor burada alamayanlar için. Genişletmek için tıkla... Bir şey demedim ki?
reddline dedi: Olabilir en azından dağıtıyor burada alamayanlar için. Genişletmek için tıkla... Bir şey demedim ki?
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 19 Ağustos 2021 #13 Forse dedi: Bilgisayardan alamayanlar var. Kodlar bazılarında gözükmüyor. Alamamış-üşenmiş haberi olmayan insanlar için diyelim daha doğrusu. Genişletmek için tıkla... Kampanya hala devam ediyor mu ?
Forse dedi: Bilgisayardan alamayanlar var. Kodlar bazılarında gözükmüyor. Alamamış-üşenmiş haberi olmayan insanlar için diyelim daha doğrusu. Genişletmek için tıkla... Kampanya hala devam ediyor mu ?
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 19 Ağustos 2021 #14 reddline dedi: Olabilir en azından dağıtıyor burada alamayanlar için. Genişletmek için tıkla... Bu kodlar daha önce kod etkinleştirilen hesaplarda kullanılamıyor belki kötü niyetli değil de o yüzden sormuştur.
reddline dedi: Olabilir en azından dağıtıyor burada alamayanlar için. Genişletmek için tıkla... Bu kodlar daha önce kod etkinleştirilen hesaplarda kullanılamıyor belki kötü niyetli değil de o yüzden sormuştur.
Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.139 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #16 Keremmxo78 dedi: Beleşe aldığın kodların çekilişi mi? Genişletmek için tıkla... Sen al da sen dağıt lafla olmuyor. Bende 7 adet kod verdim çoğu kişinin kart kullanması yasak olabilir, ailesi kızıyor olabilir.
Keremmxo78 dedi: Beleşe aldığın kodların çekilişi mi? Genişletmek için tıkla... Sen al da sen dağıt lafla olmuyor. Bende 7 adet kod verdim çoğu kişinin kart kullanması yasak olabilir, ailesi kızıyor olabilir.
asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #17 KK.
K Keremmxo78 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 466 19 Ağustos 2021 #18 Vio dedi: Sen al da sen dağıt lafla olmuyor. Bende 7 adet kod verdim çoğu kişinin kart kullanması yasak olabilir, ailesi kızıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Ya arkadaşım adama kızmadım ki ben. Sadece soru sordum. Alla alla
Vio dedi: Sen al da sen dağıt lafla olmuyor. Bende 7 adet kod verdim çoğu kişinin kart kullanması yasak olabilir, ailesi kızıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Ya arkadaşım adama kızmadım ki ben. Sadece soru sordum. Alla alla
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 19 Ağustos 2021 #19 aKuu dedi: Bu kodlar daha önce kod etkinleştirilen hesaplarda kullanılamıyor belki kötü niyetli değil de o yüzden sormuştur. Genişletmek için tıkla... Peki kampanya devam ediyor mu ? Keremmxo78 dedi: Ya arkadaşım adama kızmadım ki ben. Sadece soru sordum. Alla alla Genişletmek için tıkla... Öyle sorunca yanlış anladık kusura bakma.
aKuu dedi: Bu kodlar daha önce kod etkinleştirilen hesaplarda kullanılamıyor belki kötü niyetli değil de o yüzden sormuştur. Genişletmek için tıkla... Peki kampanya devam ediyor mu ? Keremmxo78 dedi: Ya arkadaşım adama kızmadım ki ben. Sadece soru sordum. Alla alla Genişletmek için tıkla... Öyle sorunca yanlış anladık kusura bakma.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 19 Ağustos 2021 #20 @reddline ekime kadar devam ediyor diye biliyorum.