Sömürmek derken? Böyle bir hak sunulmuş, biz de kullandık. Size göre sömürmek olabilir fakat yasal olarak hakkımız. Haksız bir şey olsaydı zaten Origin 2 koddan fazlasını kabul etmezdi değil mi? Elbet işiniz vardır, meşgulsünüzdür ama yapacak bir şey yok. Başka çekilişlere artık
Sömürmek derken? Böyle bir hak sunulmuş, biz de kullandık. Size göre sömürmek olabilir fakat yasal olarak hakkımız. Haksız bir şey olsaydı zaten Origin 2 koddan fazlasını kabul etmezdi değil mi? Elbet işiniz vardır, meşgulsünüzdür ama yapacak bir şey yok. Başka çekilişlere artık
Bu sistemin açığıdır. Yasal olarak nerede yazıyor hakkınız ? Bol keseden alın diye ? Hâlâ savunuyorsunuz ya, gerçekten şaşırılacak bir şey. Bu konuda biraz daha hassas olmanızı bekliyorum...
Kafan on numara yalnız taktir ediyorum seni. Ama forum siteleri bunun için var fırsat gördün mü paylaşırsın sonra imkanı yettiği kadar alır insanlar. Yok kul hakkıymış yok aç gözlülükmüş, siz ne saçmalıyorsunuz işim yoktu oturdum çatır çatır 2 yıllık aldım. Senin ne hakkın var key de yetişen alır. Bir çok elektronik mağaza indirim yapıyor stokla sınırlı paran varsa alırsın 4 tane 5 tane ticaretini yaparsın neyin kafasını yaşıyorsunuz siz anlamak güç. Küçük çocuk gibi ağlıyorsunuz.
Bu sistemin açığıdır. Yasal olarak nerede yazıyor hakkınız ? Bol keseden alın diye ? Hâlâ savunuyorsunuz ya, gerçekten şaşırılacak bir şey. Bu konuda biraz daha hassas olmanızı bekliyorum...
Ben zaten hassasım. Bedava verilen kodun tartışmasını yapıyoruz. Sistem açığı olsaydı Origin kodları kabul etmezdi zaten. Biz aldık siz alamadınız diye kızıyorsunuz fakat yapacak bir şey yok yetişen alır mantığı.
Elbette yetişen alır lakin hakkı olandan fazla almaz alamaz. Ayrıca bu sistemin kendi açığıdır. Normalde böyle bir iş olamaz ki arkadaşlarımız Vpn ile bile ikiden fazla anahtar alınamayacağını da yazmış ( Önceki sayfalarda ). Yani sistem belli bir yere kendini korumuş. İster bedava olsun, isterse de indirimli anahtarlar.Ayrıca kodlar kabul edilir lakin aynı internet bağlantısından kabul edilmez.