[Bitti] Ücretsiz Origin Access Basic Teklifi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forum 4-5 ay sonra:

2 yıllık Origin Access Basic 100 liraya satılır. Hesap benimdir. Üyelik için 200 lira ödedim. Zorda kaldığım için satıyorum. Alıcılar bana Steam'den ulaşabilir.
Access Basic de her oyun için 10 saat süre veriliyor zaten. Ama alan olur mu olur

Statik olup olmadığını nasıl anlarım?

Access Basic de her oyun için 10 saat süre veriliyor zaten. Ama alan olur mu olur
Sadece Trial olan oyunları 10 saat oynuyorsunuz. Kısaca yeni çıkanlar. Battlefield V tarzı oyunları abonelik süresince oynayabilirsiniz. Mesela 2 sene. Yeni çıkan oyunlar 3 ay sadece Trial olarak kalıyor.
Statik olup olmadığını nasıl anlarım?
Kablonet IP adresini değiştirmiyor. ADSL/VDSL ise 95% statik değildir. Telefonun uçak modu yöntemini yine de buna tercih ederim. 2 dakika modemin kendine gelmesini beklemek çok uzun sürüyor.

Sadece Trial olan oyunları 10 saat oynuyorsunuz. Kısaca yeni çıkanlar. Battlefield V tarzı oyunları abonelik süresince oynayabilirsiniz. Mesela 2 sene. Yeni çıkan oyunlar 3 ay sadece Trial olarak kalıyor.
Peki abonelik bittiğinde oyunun full sürümünü satın alarak veya aboneliği devam ettirdiğimiz de oyun içi profilimiz kalıyor dimi sıfırlanma oluyor mu?

Evet, ilerlemeniz tutuluyor. Origin Access'in sahip olduğu sürümün bir altını satın alırsanız, single-player oyunlarının kayıt dosyalarının çalışmama ihtimali var yine de. Çevrimiçi oyunlar için sorun yok. @Kéd

En kötüsü de 1 mm ile başka yere kayan kareler. İşaretlemeden önce 500 kere düşünüyorum. @VGAMonitorluAdam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…