lordRago Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 1.301 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek lisans öğrencisi 21 Aralık 2019 #261 Kéd dedi: Peki abonelik bittiğinde oyunun full sürümünü satın alarak veya aboneliği devam ettirdiğimiz de oyun içi profilimiz kalıyor dimi sıfırlanma oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Profil kalıyor. Bundan önceki kasım ayı ile dağıtılan üyeliği aldım. Apex Legends de kutu vermişti. Onları açtım. Daha sonra, üyelik bitince aynı şekilde devam ediyordu.
Kéd dedi: Peki abonelik bittiğinde oyunun full sürümünü satın alarak veya aboneliği devam ettirdiğimiz de oyun içi profilimiz kalıyor dimi sıfırlanma oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Profil kalıyor. Bundan önceki kasım ayı ile dağıtılan üyeliği aldım. Apex Legends de kutu vermişti. Onları açtım. Daha sonra, üyelik bitince aynı şekilde devam ediyordu.
Aylmfuha Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 805 Makaleler 1 Yer Ankara/Kırıkkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2019 #262 vzzn dedi: Bug'unu buldum her 15 saniyede bir key alıyorum beyler! 12 Ay oldu şuanda. Genişletmek için tıkla... VPN ile sürekli alabiliyorsun zaten. Yeter ki mail olsun yeter.
vzzn dedi: Bug'unu buldum her 15 saniyede bir key alıyorum beyler! 12 Ay oldu şuanda. Genişletmek için tıkla... VPN ile sürekli alabiliyorsun zaten. Yeter ki mail olsun yeter.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.451 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 21 Aralık 2019 #263 vzzn dedi: Bug'unu buldum her 15 saniyede bir key alıyorum beyler! Genişletmek için tıkla... Bizi de aydınlat. Üşendiğim için 10 ayda falan bıraktım.
vzzn dedi: Bug'unu buldum her 15 saniyede bir key alıyorum beyler! Genişletmek için tıkla... Bizi de aydınlat. Üşendiğim için 10 ayda falan bıraktım.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.155 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 21 Aralık 2019 #264 Technopat Sömürücüleri kültürünü de sanırım bu konu ile başlatmış veya ortaya çıkarmış olduk.
Batina Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 4.917 Çözümler 9 21 Aralık 2019 #265 Kuzey Koreden alabiliyor muyuz bakalım
Kéd Megapat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 641 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2019 #266 Tim dedi: Technopat Sömürücüleri kültürünü de sanırım bu konu ile başlatmış veya ortaya çıkarmış olduk. Genişletmek için tıkla... Yarın hepsini geri alıyorlarmış sadece 1 ay kalıyormuş
Tim dedi: Technopat Sömürücüleri kültürünü de sanırım bu konu ile başlatmış veya ortaya çıkarmış olduk. Genişletmek için tıkla... Yarın hepsini geri alıyorlarmış sadece 1 ay kalıyormuş
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.451 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 21 Aralık 2019 #267 Kéd dedi: Yarın hepsini geri alıyorlarmış sadece 1 ay kalıyormuş Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum ama olabilir. Bir yandan da bu yüzden suyunu çıkartmıyorum. Okul zamanı pek müsait olmadığım için yaza kadar aldım o kadar.
Kéd dedi: Yarın hepsini geri alıyorlarmış sadece 1 ay kalıyormuş Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum ama olabilir. Bir yandan da bu yüzden suyunu çıkartmıyorum. Okul zamanı pek müsait olmadığım için yaza kadar aldım o kadar.
Mersinli33 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 1.078 Makaleler 2 Çözümler 5 21 Aralık 2019 #269 Fifa 19 iniyor şuan haber için teşekkürler hayatımda Fifa oyununu orjinal oynayacağım hiç aklıma gelmezdi.
Fifa 19 iniyor şuan haber için teşekkürler hayatımda Fifa oyununu orjinal oynayacağım hiç aklıma gelmezdi.
blademasterkayle Hectopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2019 #270 Cidden artık recaptcha'dan falan kötü oldum kusucam daha 6.cı aydayım.