Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.446 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 21 Aralık 2019 #31 Uzumaki Naruto dedi: Bu arada 1 den fazla kez alınmaya çalışılması korsan sayılmaz mı sonuçta korsana destek vermeyen bir forum. Genişletmek için tıkla... Sistem izin veriyorsa sayılmaz bence. İkiden sonra sıkıntı çıkartıyor zaten.
Uzumaki Naruto dedi: Bu arada 1 den fazla kez alınmaya çalışılması korsan sayılmaz mı sonuçta korsana destek vermeyen bir forum. Genişletmek için tıkla... Sistem izin veriyorsa sayılmaz bence. İkiden sonra sıkıntı çıkartıyor zaten.
saY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 1.668 Çözümler 5 21 Aralık 2019 #32 2. almaya çalışırken kendimi belediyeni dağıttığı gereksiz ama ücretsiz ürünlerin peşinden koşan halk gibi hissettim.
2. almaya çalışırken kendimi belediyeni dağıttığı gereksiz ama ücretsiz ürünlerin peşinden koşan halk gibi hissettim.
G gun611 Hectopat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 112 21 Aralık 2019 #33 neden alamıyorum böyle bir hata veriyor?
EmreCanTuna Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 1.399 Makaleler 32 Çözümler 7 Yer Çorlu/Tekirdağ 21 Aralık 2019 #34 gun611 dedi: Eki Görüntüle 475893 neden alamıyorum böyle bir hata veriyor? Genişletmek için tıkla... 4001 keyde takılı kaldı. Ya yoğunluk var ya da keyler tükendi sanırım.
gun611 dedi: Eki Görüntüle 475893 neden alamıyorum böyle bir hata veriyor? Genişletmek için tıkla... 4001 keyde takılı kaldı. Ya yoğunluk var ya da keyler tükendi sanırım.
Ahmet Saraç Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2019 #36 Originde kaç tane key art arda kullanılabiliyor?
CodeNR Kilopat Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 140 21 Aralık 2019 #37 Ahmet Saraç dedi: Originde kaç tane key art arda kullanılabiliyor? Genişletmek için tıkla... Hocam 10 dakikalık mail ve avg vpn ile 2 seneye tamamladım
Ahmet Saraç dedi: Originde kaç tane key art arda kullanılabiliyor? Genişletmek için tıkla... Hocam 10 dakikalık mail ve avg vpn ile 2 seneye tamamladım
Taspar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 1.065 Çözümler 2 21 Aralık 2019 #38 Bilgilendirme için teşekkürler, 8 key aldım şu an. Peki Access Basic'in ne kadar süresi kaldığını veya hangi süreye kadar geçerli olduğunu nereden öğrenebiliyoruz bilen var mı?
Bilgilendirme için teşekkürler, 8 key aldım şu an. Peki Access Basic'in ne kadar süresi kaldığını veya hangi süreye kadar geçerli olduğunu nereden öğrenebiliyoruz bilen var mı?
CodeNR Kilopat Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 140 21 Aralık 2019 #39 Taspar dedi: Bilgilendirme için teşekkürler, 8 key aldım şu an. Peki Access Basic'in ne kadar süresi kaldığını veya hangi süreye kadar geçerli olduğunu nereden öğrenebiliyoruz bilen var mı? Genişletmek için tıkla... EA Account and billing diye bir seçenek var oradan hesap detaylarını görürsünüz
Taspar dedi: Bilgilendirme için teşekkürler, 8 key aldım şu an. Peki Access Basic'in ne kadar süresi kaldığını veya hangi süreye kadar geçerli olduğunu nereden öğrenebiliyoruz bilen var mı? Genişletmek için tıkla... EA Account and billing diye bir seçenek var oradan hesap detaylarını görürsünüz
Taspar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 1.065 Çözümler 2 21 Aralık 2019 #40 CodeNR dedi: EA Account and billing diye bir seçenek var oradan hesap detaylarını görürsünüz Genişletmek için tıkla... Sağolun, peki vpnde hangi ülke seçiliydi ve sürekli aynı ülke mi seçiliydi yoksa değiştire değiştire mi tamamladınız?
CodeNR dedi: EA Account and billing diye bir seçenek var oradan hesap detaylarını görürsünüz Genişletmek için tıkla... Sağolun, peki vpnde hangi ülke seçiliydi ve sürekli aynı ülke mi seçiliydi yoksa değiştire değiştire mi tamamladınız?