Batina Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 4.903 Çözümler 9 22 Aralık 2019 #492 Ya modemi resetlemeye ne gerek var Ayrıca resetlense bile hemen IP değişiyor mu? Aç kapa aç kapa
T TheJOK3R Centipat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 624 Makaleler 1 22 Aralık 2019 #493 Batina dedi: Ya modemi resetlemeye ne gerek var Ayrıca resetlense bile hemen IP değişiyor mu? Aç kapa aç kapa Genişletmek için tıkla... Evet, aç kapa yaparak da olur.
Batina dedi: Ya modemi resetlemeye ne gerek var Ayrıca resetlense bile hemen IP değişiyor mu? Aç kapa aç kapa Genişletmek için tıkla... Evet, aç kapa yaparak da olur.
vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.349 Çözümler 9 22 Aralık 2019 #494 Batina dedi: Ya modemi resetlemeye ne gerek var Ayrıca resetlense bile hemen IP değişiyor mu? Aç kapa aç kapa Genişletmek için tıkla... Değişiyor 17 keyi öyle yaptım.
Batina dedi: Ya modemi resetlemeye ne gerek var Ayrıca resetlense bile hemen IP değişiyor mu? Aç kapa aç kapa Genişletmek için tıkla... Değişiyor 17 keyi öyle yaptım.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.111 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 22 Aralık 2019 #495 Batina dedi: Ya modemi resetlemeye ne gerek var Ayrıca resetlense bile hemen IP değişiyor mu? Aç kapa aç kapa Genişletmek için tıkla... Dinamik IP ise evet. LTE veya VPN kullanmak daha hızlı yine de.
Batina dedi: Ya modemi resetlemeye ne gerek var Ayrıca resetlense bile hemen IP değişiyor mu? Aç kapa aç kapa Genişletmek için tıkla... Dinamik IP ise evet. LTE veya VPN kullanmak daha hızlı yine de.
Batina Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 4.903 Çözümler 9 22 Aralık 2019 #496 Uğraşılmaz direk vpn ile zaten daha kolay olacaktır bence. Modeme zeval gelmesin Telefonla PC kadar pratik olamadım. Yazması vs sıkıntı gibi geldi bana.
Uğraşılmaz direk vpn ile zaten daha kolay olacaktır bence. Modeme zeval gelmesin Telefonla PC kadar pratik olamadım. Yazması vs sıkıntı gibi geldi bana.
vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.349 Çözümler 9 22 Aralık 2019 #497 Tim dedi: Dinamik IP ise evet. LTE veya VPN kullanmak daha hızlı yine de. Genişletmek için tıkla... Ben VPN kullanırken yavaşlıktan aynı bir Kaplumbağaya benziyorum ama?
Tim dedi: Dinamik IP ise evet. LTE veya VPN kullanmak daha hızlı yine de. Genişletmek için tıkla... Ben VPN kullanırken yavaşlıktan aynı bir Kaplumbağaya benziyorum ama?
M majorw0w Centipat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 13 22 Aralık 2019 #498 bunun kokusu çıkar beyler sanmıyorum koskoca origin izin verir mi buna vardır bi bildikleri hadi bakalım XD
bunun kokusu çıkar beyler sanmıyorum koskoca origin izin verir mi buna vardır bi bildikleri hadi bakalım XD
KARTAL Megapat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 306 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2019 #499 Hangi oyunları indirelim arkadaşlar sürekli üyelik alıyoruz da ne oynayacağız?
Batina Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 4.903 Çözümler 9 22 Aralık 2019 #500 Bir hafta sonra EA Origin Access'i ücretsiz yapıyormuş