[Bitti] Ücretsiz Origin Access Basic Teklifi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normalde bir aylık hak verilen keyi adam ikinci hesap açıp ikinci kez almış sonra kalkmış kul hakkı, vicdanım rahat diyor.

Bre zındık bari 2 aylık aldım deme.
IP başına 2 anahtar verilebiliyor iki hesapla ama ikinci hesabı büyük ihtimalle aynı hanede yaşayan veya aynı bağlantıyı kullanan ikinici kişi açar diye düşünmüşlerdir. SteelSeries sözleşmesi birden çok hesap açamazsınız demediğine göre bence ortada bir sorun yok. Binlerce anahtar stoklayıp, daha sonra da satmak isteyecekler dışında. Onu yapmak iyi niyeti kötüye kullanmak oluyor.

Adamlar öyle bir şey dememiş lakin birden fazla da alın dememiş. Mantığına göre böyle bir şey de dememiş. Anlatmak istediğim nokta, 10-20 tane anahtar alanlar. 1 tanesini ( Evde varsa hadi 2. si de olabilir belki ) al, diğer kişilere kalsın diğer anahtarlarda. Daha bugün haberi olan oldu, işi olan yeni evine geldi belki de. Biraz düşünürseniz yorumuma katılmamanız için sebep yok. Eminimdir ki alamayan birçok insan var. Ayrıca konunun kitlenilmesinden yanayım çünkü bitti. İyi geceler

İfadeler: Tim
Kesinlikle başkalarının da almaya hakkı var ama demek istediğim birden çok anahtar almak korsancılık veya tam olarak birinin hakkı olmuyor. Birisi korsancılık demişti buna. Ücretsiz dağıtılan bir şeyi gereğinden fazla alırsanız iyi niyeti kötüye kullanmış oluyorsunuz. Özellikle herkese yetmeyeceğini onlar da biliyordur. Yetişip alanların iki seneden fazlasını kendine ayırması bence de doğru değil. İki sene almak da biraz görgüsüzlük oluyor. Ücretsiz dağıtılan pilavlar ve tatlılarla olduğu gibi aynı bu da. Konuyu anahtar paylaşmak isteyen arkadaşların anahtarları da bitince kapatsınlar bence de.

Son düzenleme:
5 tane alabildim siz 102 yi nasıl aldınız? Farklı cihazlardan alabildim ben anca. O da vakit kaybettirdi. Aslında satsanız köşeyi dönersiniz

Fazla alan birisi varsa kod alabilir miyim. Yeni pc oyun yok bir de şu acesss nasıl oluyor bir test edeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…