Bittorent güvenli midir?

Phoque

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Selam, bittorent kullanırken sürekli bir yavaşlık var bilgisayarda. Ayrıca Görev Yöneticisi'nden gördüğüm üzere bittorent çalışırken onun altında bittorentie.exe diye bir program var. Onun altında da web helper var. Bu WebHelper zamanında keylogger ve mining için kullanıldığını duymuştum. Özetle, sadece bu programı kullansam, sadece resmi yerlerden Torrent indirsem, Bittorent'in tek başına bilgisaya bir zararı var mıdır? Var ise bana farklı bir Torrent programı önerir misiniz? Sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
qBitTorrent kullanmanı öneririm. Öyle abidik gubudik ek uygulamaları falan yok, reklam yok, açık kaynak. Mis gibi...

qBitTorrent s tier...

qBitTorrent. Sade bir program.

Yıllardır bittorent kullandığımdan pek program değiştirmek istemiyorum. İlk sorumu cevaplama şansınız var mı acaba? Torrent olarak sadece Linux distrolarını indiriyorum. Programın kendisi bir sorun yaratır mı?

Yıllardır bittorent kullandığımdan pek program değiştirmek istemiyorum. İlk sorumu cevaplama şansınız var mı acaba? Torrent olarak sadece Linux distrolarını indiriyorum. Programın kendisi bir sorun yaratır mı?

Programını doğru kaynaklardan indirdiyseniz bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Programını doğru kaynaklardan indirdiyseniz bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Orijinal sitesinden indirdim hocam, indirmeden önce VirusTotal'den kontrol ettim. Bu arada o bahsettiğim web helper Torrent işlemi bittikten sonra kapandı, galiba sorun teşkil etmiyor.

Ben alışkanlıktan uTorrent kullanıyorum ama qBitTorrent öneririm çünkü bittorent yavaş hissetiriyor.

Evet o yavaşlığı bende biliyorum. Ama alışkanlıklardan vazgeçilmiyor :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı