Ares 94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2013 Mesajlar 1.260 Makaleler 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2013 #1 Bittorrenet adlı programı bazı kaçırdığım ve ya hiç izlemediğim dizileri indirmek için kurdum. Acaba güvenlik sorunu yaşanır mı? Bu arada dizileri arkadaşımın üye olduğu site aracılığıyla indiriyorum.
Bittorrenet adlı programı bazı kaçırdığım ve ya hiç izlemediğim dizileri indirmek için kurdum. Acaba güvenlik sorunu yaşanır mı? Bu arada dizileri arkadaşımın üye olduğu site aracılığıyla indiriyorum.
Lost Shadows Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.309 Çözümler 1 Yer Hayatın içinden... 30 Aralık 2013 #2 Program güvenli ancak indirdiğin dosyalar virüslü olabilir. Antivirüs ile birlikte kullan.
Ares 94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2013 Mesajlar 1.260 Makaleler 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2013 #3 Lost Shadows dedi: Program güvenli ancak indirdiğin dosyalar virüslü olabilir. Antivirüs ile birlikte kullan. Genişletmek için tıkla... Virüs harici bir tehlike olabilir mi?
Lost Shadows dedi: Program güvenli ancak indirdiğin dosyalar virüslü olabilir. Antivirüs ile birlikte kullan. Genişletmek için tıkla... Virüs harici bir tehlike olabilir mi?
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.752 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2013 #4 darknight_ozan dedi: Virüs harici bir tehlike olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Korsan dosya kullanımından dolayı Technopat tarafından 5 yıl hapse çarptırılabilirsiniz.
darknight_ozan dedi: Virüs harici bir tehlike olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Korsan dosya kullanımından dolayı Technopat tarafından 5 yıl hapse çarptırılabilirsiniz.
soulmy Megapat Katılım 1 Kasım 2012 Mesajlar 479 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fen ve Teknoloji Öğretmeni 30 Aralık 2013 #5 Bazen torrentten dosya indirirken, Kaspersky "ağ saldırısı" (Sanırım böyle birşey yazıyordu, emin değilim.) diye uyarı veriyor.
Bazen torrentten dosya indirirken, Kaspersky "ağ saldırısı" (Sanırım böyle birşey yazıyordu, emin değilim.) diye uyarı veriyor.
Ares 94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2013 Mesajlar 1.260 Makaleler 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2013 #6 Atakan D. dedi: Korsan dosya kullanımından dolayı Technopat tarafından 5 yıl hapse çarptırılabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İlk olarak korsan kullanıcısı değilim,ikincisi indirdiğim diziler zaten CNBC-E ve E2 üzerinde yayınlanıyor. Hepsi yabancı dizi .
Atakan D. dedi: Korsan dosya kullanımından dolayı Technopat tarafından 5 yıl hapse çarptırılabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İlk olarak korsan kullanıcısı değilim,ikincisi indirdiğim diziler zaten CNBC-E ve E2 üzerinde yayınlanıyor. Hepsi yabancı dizi .
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2013 #7 Programda virüs ile ilgili problem yoktur. Hatta premiumlarında virüs koruması da var ama dosyalara güven olmaz.
Programda virüs ile ilgili problem yoktur. Hatta premiumlarında virüs koruması da var ama dosyalara güven olmaz.