Sebastian01080
Centipat
Bittorent'i indirdiğimde bu şekilde virüs algılıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
İstenmeyen program olduğu için. False pozitive. İstisnalardan kaldırın bittorent i.
Hayır sadece internetten dosya indirdiği için ve benzeri sebeplerden istenmeyen dosya olarak algılanıyor. Ancak bittorent den indirdiklerinize dikkat edin.Virüslü olma ihtimali yok değil mi bittorentin?
Hayır sadece internetten dosya indirdiği için ve benzeri sebeplerden istenmeyen dosya olarak algılanıyor. Ancak bittorentden indirdiklerinize dikkat edin.
Hayır açık kaynaklıdır.Peki hocam sağ olun da ben yanlış indirmişim qBittorent indirecektim QBittorent'te virüs olma ihtimali yok değil mi?
qBittorrent açık kaynaklı bir yazılım hatta torrent programları arasında en iyisi olabilecek seviyelerde.Peki hocam sağ olun da ben yanlış indirmişim qBittorent indirecektim QBittorent'te virüs olma ihtimali yok değil mi?
Hayır açık kaynaklıdır.
qBittorrent açık kaynaklı bir yazılım hatta Torrent programları arasında en iyisi olabilecek seviyelerde.
İnternet ve indireceğin torrent seedine bağlıdır iyi olup olmaması her zaman. Ancak qbittorrent iyi bir yazılımdır zaten başka pek bir torrent yazılımı yok. qTorrent var onda da mining iddaları dönüyor.Tamamdır hocam çok sağ olun.
Peki hocam en iyisi qBittorent mi?
İnternet ve indireceğin Torrent seedine bağlıdır iyi olup olmaması her zaman. Ancak qBittorrent iyi bir yazılımdır zaten başka pek bir Torrent yazılımı yok. qTorrent var onda da mining iddaları dönüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.