Bittorrent kullanıcı şifresi istiyor

Uzay Bilge

Hectopat
Airties 5650 Modem arayüzündeki Bittorrent kullanıcı şifresi istiyor, bunu ücretli bittorrent ile mi yapıyoruz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun porttaymış, Standart yıllardır kullandığım bilgilerle uyguluyorum fakat port açılmıyor, portları utorrente kontrol ettiriyorum yok açılmıyor, DMZ aktif ettim yine açılmıyor, hatta DMZ den sonra modemi bir kapa aç yaptım, yine yok, port açmada sorun yaşadınız mı? Statik Lan IP de veriyoruz onlar da yemiyor.

Kaç saat uğraştım meğer port açıkmış fakat torrent programı kapalı diyordu, webden portu kontrol ettirdiğimde açık yazıyordu, kendiliğinden program da açık demeye başladı. remote.utorrrent.com ve remote.bittorent.com üzerinden hesaplara erişebiliyorum fakat modem arayüzünden aynı hesaba erişilemiyor, sanırım modemde sorun var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıcı adı ve şifre varsayılan olarak "airties" miş. Kafayı yedim, nası aklıma gelmedi diye sonra giriş yapınca settingden değiştiriyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…