Sorduğum soru,''Korsan indirmek yasal mı değil mi ?''değil,''Torrent'den oyun indirirken upload'ı kapatmalı mıyız ?''Korsan dosya indirmek yasal değil asıl.![]()
Korsan dosyaların upload edilmesinin yasal olmadığını söylediniz.Sorduğum soru,''Korsan indirmek yasal mı değil mi ?''değil,''Torrent'den oyun indirirken upload'ı kapatmalı mıyız ?''
upload yapmak yasal değil yazıyordu
Tor yapısının genel sağlığı açısından up/down karşılıklı, internet hızını en az etkileyecek kadar bırakabilirsin 25-50kbps. Hukuki açıdan yazılıdır ancak sürekli upload varsa dikkat çekebilir.Arkadaşlar, bir yerde upload yapmak yasal değil yazıyordu, kapatmalı mıyım? Bu bilgi doğru mudur?
0,4KB/S indiriyor,sorun olmaz değil mi ?Tor yapısının genel sağlığı açısından up/down karşılıklı, internet hızını en az etkileyecek kadar bırakabilirsin 25-50kbps. Hukuki açıdan yazılıdır ancak sürekli upload varsa dikkat çekebilir.
0,4KB/S indiriyor, sorun olmaz değil mi?
Ayrıca 3 haftadır indirme yapıyorum (aralıklarla)sorun olabilir mi?
İndirme yazmışım,upload ayrıca ben mi yanlış biliyorum 1000KB=1 MB değil mi ?Indirmede sorun olmaz, sürekli sisteme bir şeyler indiriyoruz/data-bilgi alışverişi yapıyoruz, her sayfa açtığımızda, her ileti gönderdiğimizde alışveriş var.
Ayrıca 0.4KB/s dediğin 400 kbps - ortalama bir rakam. 1Mbs/4Mbs görebilirsin.
Ortalama indirmen, diyelim 200GB/ay, ama göndermen 50Gb/ay, bu 100Gb/ay'a çıkarsa ilgi çekebilir ama zor bir olay. Ev kullanıcısına çok takılmıyor bizim sistemler.
Upload'ını kendi sisteminin rahat çalışması için 20-50-250Kpbs arası tutabilirsin - eğer bant genişliği senin için problem değilse. Her gün upload yapmak zorunda değilsin, iki günde bir yapabilirsin.İndirme yazmışım,upload ayrıca ben mi yanlış biliyorum 1000KB=1 MB değil mi ?
Nasıl kapatabilirim Upload'ı ?Upload'ını kendi sisteminin rahat çalışması için 20-50-250Kpbs arası tutabilirsin - eğer bant genişliği senin için problem değilse. Her gün upload yapmak zorunda değilsin, iki günde bir yapabilirsin.
Hesaplama için buraya bak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.