BitTorrent kullanıyorken upload kapatılmalı mı?

Akdeniz1

Hectopat
Makaleler
14
Yer
Sinop
Daha fazla  
Arkadaşlar, bir yerde upload yapmak yasal değil yazıyordu, kapatmalı mıyım? Bu bilgi doğru mudur?

Arkadaşlar, bir yerde upload yapmak yasal değil yazıyordu, kapatmalı mıyım? Bu bilgi doğru mudur?
Tor yapısının genel sağlığı açısından up/down karşılıklı, internet hızını en az etkileyecek kadar bırakabilirsin 25-50kbps. Hukuki açıdan yazılıdır ancak sürekli upload varsa dikkat çekebilir.

Tor yapısının genel sağlığı açısından up/down karşılıklı, internet hızını en az etkileyecek kadar bırakabilirsin 25-50kbps. Hukuki açıdan yazılıdır ancak sürekli upload varsa dikkat çekebilir.
0,4KB/S indiriyor,sorun olmaz değil mi ?

Ayrıca 3 haftadır indirme yapıyorum (aralıklarla)sorun olabilir mi ?

Son düzenleme:
0,4KB/S indiriyor, sorun olmaz değil mi?

Ayrıca 3 haftadır indirme yapıyorum (aralıklarla)sorun olabilir mi?

Indirmede sorun olmaz, sürekli sisteme bir şeyler indiriyoruz/data-bilgi alışverişi yapıyoruz, her sayfa açtığımızda, her ileti gönderdiğimizde alışveriş var.

Ayrıca 0.4KB/s dediğin 400 kbps - ortalama bir rakam. 1Mbs/4Mbs görebilirsin.

Ortalama indirmen, diyelim 200GB/ay, ama göndermen 50Gb/ay, bu 100Gb/ay'a çıkarsa ilgi çekebilir ama zor bir olay. Ev kullanıcısına çok takılmıyor bizim sistemler.

Son düzenleme:
Indirmede sorun olmaz, sürekli sisteme bir şeyler indiriyoruz/data-bilgi alışverişi yapıyoruz, her sayfa açtığımızda, her ileti gönderdiğimizde alışveriş var.

Ayrıca 0.4KB/s dediğin 400 kbps - ortalama bir rakam. 1Mbs/4Mbs görebilirsin.

Ortalama indirmen, diyelim 200GB/ay, ama göndermen 50Gb/ay, bu 100Gb/ay'a çıkarsa ilgi çekebilir ama zor bir olay. Ev kullanıcısına çok takılmıyor bizim sistemler.
İndirme yazmışım,upload ayrıca ben mi yanlış biliyorum 1000KB=1 MB değil mi ?

İndirme yazmışım,upload ayrıca ben mi yanlış biliyorum 1000KB=1 MB değil mi ?
Upload'ını kendi sisteminin rahat çalışması için 20-50-250Kpbs arası tutabilirsin - eğer bant genişliği senin için problem değilse. Her gün upload yapmak zorunda değilsin, iki günde bir yapabilirsin.

Hesaplama için buraya bak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı