A Akçadağ Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 42 Çözümler 1 3 Temmuz 2020 #1 Merhaba. BitTorrent uygulaması indireceğim. Dosyaları eklediğimde hiçbir tepki vermiyor. Sürüklüyorum hiçbir etkileşim olmuyor. Daha önceden indirdiğim dosyaları da denediğimde onları da açmadı. Yardım edebilecek olan var mı? Teşekkürler.
Merhaba. BitTorrent uygulaması indireceğim. Dosyaları eklediğimde hiçbir tepki vermiyor. Sürüklüyorum hiçbir etkileşim olmuyor. Daha önceden indirdiğim dosyaları da denediğimde onları da açmadı. Yardım edebilecek olan var mı? Teşekkürler.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 3 Temmuz 2020 #2 Hayret korsana destek yok yazanlar gelmemiş. Sonunda Torrent'in sadece korsan amaçlı kullanılmadığını anladılar. Bu başarı hepimizin.
Hayret korsana destek yok yazanlar gelmemiş. Sonunda Torrent'in sadece korsan amaçlı kullanılmadığını anladılar. Bu başarı hepimizin.
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 3 Temmuz 2020 #3 kerb dedi: Hayret korsana destek yok yazanlar gelmemiş. Sonunda Torrent'in sadece korsan amaçlı kullanılmadığını anladılar. Bu başarı hepimizin. Genişletmek için tıkla... Torrent sadece korsan indirmek için kullanılmıyor. Dizi falan indirdiğim oluyor laptopdayken.
kerb dedi: Hayret korsana destek yok yazanlar gelmemiş. Sonunda Torrent'in sadece korsan amaçlı kullanılmadığını anladılar. Bu başarı hepimizin. Genişletmek için tıkla... Torrent sadece korsan indirmek için kullanılmıyor. Dizi falan indirdiğim oluyor laptopdayken.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 3 Temmuz 2020 #4 akiyorm dedi: Torrent sadece korsan indirmek için kullanılmıyor. Dizi falan indirdiğim oluyor laptopdayken. Genişletmek için tıkla... Ben sadece korsan için kullanılıyor demedim zaten.
akiyorm dedi: Torrent sadece korsan indirmek için kullanılmıyor. Dizi falan indirdiğim oluyor laptopdayken. Genişletmek için tıkla... Ben sadece korsan için kullanılıyor demedim zaten.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 3 Temmuz 2020 #5 Magnet kullansan?