Lorem Ipsum Megapat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 975 Çözümler 4 6 Nisan 2022 #11 Kara Elf dedi: Sıfırlanıyor hocam. 2.seçenek olarak merak etmiştim hocam bütün bu seçeneğin ne işe yaradığını ufak bir dosya indiriyor bu dosyayı kullanmak istersem nasıl kullanacağım bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Baktım da ben de bulamadım onun nasıl kullanılacağını.
Kara Elf dedi: Sıfırlanıyor hocam. 2.seçenek olarak merak etmiştim hocam bütün bu seçeneğin ne işe yaradığını ufak bir dosya indiriyor bu dosyayı kullanmak istersem nasıl kullanacağım bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Baktım da ben de bulamadım onun nasıl kullanılacağını.
kkank Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 803 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #12 Bende baktım internetten, şifremi unuttum bölümünü denedim kurcaladım bulamadım falan sonra bilen biri yazsın diye beklemiştim EDIT: Buldum sanırım. Hesap girişi için değil içindeki dataların şifrelenmesi ve açılmasında kullanılıyormuş anladığım kadarıyla. How to recover your emails and other encrypted files after a password reset (data recovery) | Proton How to recover your emails and other encrypted files after you've reset your password by phone or email (data recovery). protonmail.com Son düzenleme: 6 Nisan 2022
Bende baktım internetten, şifremi unuttum bölümünü denedim kurcaladım bulamadım falan sonra bilen biri yazsın diye beklemiştim EDIT: Buldum sanırım. Hesap girişi için değil içindeki dataların şifrelenmesi ve açılmasında kullanılıyormuş anladığım kadarıyla. How to recover your emails and other encrypted files after a password reset (data recovery) | Proton How to recover your emails and other encrypted files after you've reset your password by phone or email (data recovery). protonmail.com