Salinabugabuup Centipat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 517 Çözümler 2 7 Aralık 2024 #1 https://www.hepsiburada.com/bix-pb140w-30000mah-usb-ve-2-type-c-pd-140w-uc-cikisli-dijital-ekranli-powerbank-siyah-p-HBCV000058N4MV?magaza=ucuzlukvar Markayı ilk kez gördüm ama yorumlar olumlu. Kullanan var mı? Laptopu şarj etmek için kullanacağım. Yorumların iyi olmasına da pek güvenemedim daha önce yorumu iyi çok ürün aldım ama kötü olanlar da vardı
https://www.hepsiburada.com/bix-pb140w-30000mah-usb-ve-2-type-c-pd-140w-uc-cikisli-dijital-ekranli-powerbank-siyah-p-HBCV000058N4MV?magaza=ucuzlukvar Markayı ilk kez gördüm ama yorumlar olumlu. Kullanan var mı? Laptopu şarj etmek için kullanacağım. Yorumların iyi olmasına da pek güvenemedim daha önce yorumu iyi çok ürün aldım ama kötü olanlar da vardı
Geratal Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #2 Öneririm yaklaşık bir yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım. dipnot: bir dönüştürücü ile pd olmayan laptopu şarj ediyorum
Öneririm yaklaşık bir yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım. dipnot: bir dönüştürücü ile pd olmayan laptopu şarj ediyorum
Salinabugabuup Centipat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 517 Çözümler 2 9 Aralık 2024 #3 Geratal dedi: Öneririm yaklaşık bir yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım. Dipnot: Bir dönüştürücü ile pd olmayan laptopu şarj ediyorum. Genişletmek için tıkla... Powerbanklerden anlamam ama ısınma sorunu falan var mı? Bir de ne kadar sürede doluyor? 60W la şarj oluyormuş galiba doğru mu? Fiyatı bayağı ucuz geldi umarım sorun çıkarmaz.
Geratal dedi: Öneririm yaklaşık bir yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım. Dipnot: Bir dönüştürücü ile pd olmayan laptopu şarj ediyorum. Genişletmek için tıkla... Powerbanklerden anlamam ama ısınma sorunu falan var mı? Bir de ne kadar sürede doluyor? 60W la şarj oluyormuş galiba doğru mu? Fiyatı bayağı ucuz geldi umarım sorun çıkarmaz.
Geratal Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #4 İlk kullanımda ısınma oldu ama sonradan bu durumu yaşamadım. 3.5 saatte şarj ediyorum ben 67W şarj aletimle
İlk kullanımda ısınma oldu ama sonradan bu durumu yaşamadım. 3.5 saatte şarj ediyorum ben 67W şarj aletimle