Floppa Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #1 Merhaba gecen gun IPad'ime bixsp01 kalem aldim. Kalem IPad'e baglandiktan bir dakika sonra otomatik kapaniyor. Sebebi nedir? Yardimci olursaniz sevinirim.
Merhaba gecen gun IPad'ime bixsp01 kalem aldim. Kalem IPad'e baglandiktan bir dakika sonra otomatik kapaniyor. Sebebi nedir? Yardimci olursaniz sevinirim.
Geratal Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #2 Markanın info'lu adresine mail at dönüş yapıyorlar benzer bir durumu ben de yaşadım hallettiler.
Floppa Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #3 Geratal dedi: Markanın Info'lu adresine mail at dönüş yapıyorlar benzer bir durumu ben de yaşadım hallettiler. Genişletmek için tıkla... Yeni ürün gönderiminde bulundular.
Geratal dedi: Markanın Info'lu adresine mail at dönüş yapıyorlar benzer bir durumu ben de yaşadım hallettiler. Genişletmek için tıkla... Yeni ürün gönderiminde bulundular.