Bıyık çıkması için ne yapılabilir?

tilkiandrei85

Hectopat
Favori kısmından yanaklar falan çene vs bayağı dolu sakalım var bayağı fakat bıyığım neredeyse hiç yok. Ortası hele ki hiç yok. Bıyık olmayınca da sakal çok kötü duruyor malum. Bıyık çıkması için ne yapabilirim? Sarımsak vs çok okudum ama deneyenleri veya önerisi olanları dinlemek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşınız kaç?

Sarımsakmış jiletlemekmiş badem yağıymış hepsi hikaye. Bu iş genetik. Ben 22 yaşındayım dostum. Hep sakal bıyık çıksın istemişimdir. 17-18 yaşlarında her şeyi denedim aylarca jiletleyip sarımsak sürdüm ettim hikaye. Hiçbir işe yaramıyor. Çıkmayınca çıkmıyor. Bizim baba tarafı komple böyle bıyık hiçbirinde yok sakal da çok az çıkıyor mesela. Genetik bu iş.
O zamanlar berbere falan sormuştum 2 farklı berbere sormuştum ikisi de minoxil diye bir ilaç önermişti. Ben ilaç milaç kullanmak istemediğimden kullanmadım. İlaç falan işe yarayabilir belki ama diğer yöntemler bir işe yaramıyor söyliyim boşuna vakit öldürme

Yaşınız kaç?

Yaşım 17.

Hahahaahahaha anladım, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…