K kxokdakodoka Picopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 110 8 Nisan 2022 #1 Şu bıyık çıkarken beni kötü gösteriyor. Nasıl çıkmasını engellerim? Bir de kaşlarımın ortasındada var ,bunları nasıl çıkmasını engellerim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2022
Şu bıyık çıkarken beni kötü gösteriyor. Nasıl çıkmasını engellerim? Bir de kaşlarımın ortasındada var ,bunları nasıl çıkmasını engellerim?
Sokaner Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #2 kxokdakodoka dedi: Şu bıyık çıkarken beni kötü gösteriyor. Nasıl çıkmasını engellerim? Bir de kaşlarımın ortasındada var, bunları nasıl çıkmasını engellerim? Genişletmek için tıkla... Keserek ya da tüy dökücü sürerek.
kxokdakodoka dedi: Şu bıyık çıkarken beni kötü gösteriyor. Nasıl çıkmasını engellerim? Bir de kaşlarımın ortasındada var, bunları nasıl çıkmasını engellerim? Genişletmek için tıkla... Keserek ya da tüy dökücü sürerek.
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Çözümler 6 8 Nisan 2022 #3 Lazer olabilir.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 8 Nisan 2022 #4 kxokdakodoka dedi: Şu bıyık çıkarken beni kötü gösteriyor. Nasıl çıkmasını engellerim? Bir de kaşlarımın ortasındada var ,bunları nasıl çıkmasını engellerim? Genişletmek için tıkla... Bıyıklarını kesebilirsin, kaşlarını düzenli olarak cımbız, iple aldırabilirsin.
kxokdakodoka dedi: Şu bıyık çıkarken beni kötü gösteriyor. Nasıl çıkmasını engellerim? Bir de kaşlarımın ortasındada var ,bunları nasıl çıkmasını engellerim? Genişletmek için tıkla... Bıyıklarını kesebilirsin, kaşlarını düzenli olarak cımbız, iple aldırabilirsin.
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 8 Nisan 2022 #5 Bence bıyığınızı kalıcı bir şekilde yok etmeye çalışmayın. Tıraş makinesi alıp haftada bir traş edebilirsiniz. Belki ilerde yüzünüz oturunca daha şık durur. Kaşlar için ağda, cımbız veya lazer çözüm yolu olarak gösterilebilir.
Bence bıyığınızı kalıcı bir şekilde yok etmeye çalışmayın. Tıraş makinesi alıp haftada bir traş edebilirsiniz. Belki ilerde yüzünüz oturunca daha şık durur. Kaşlar için ağda, cımbız veya lazer çözüm yolu olarak gösterilebilir.
regedya Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 575 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #6 Lazer epilasyon