Bıyık kaç günde uzar?

Genomeus

Megapat
Arkadaşlar benim bir kardeşim var 12 yaşında (çaktırmayın ergen). Bu gitmiş bıyığının daha çok çıkması için kesmiş (ağlayarak anlattı). Sonra geldi bana sordu ağabey bıyığımı kestim ne zaman çıkar diye. Ben bunu iyice bir azarladıktan sonra sordum:

- Nasıl kestin bıyığını?
- Tıraş köpüğü ve jiletle kestim dedi.

İşte o an dedim ki:

- Maymuna döneceksin biliyorsun di mi?
- Ağabey gözünü seveyim söyle bu kaç günde uzar :cry:?

Peki arkadaşlar sorum şu bu çocuk daha ergen bıyıkla alakalı bir sorun çıkar mı ? Kaç günde uzar bu bıyık cevaplarsanız sevinirim. :uyan:

Son düzenleyen: Moderatör:
Madem onun abisisin, bilmen lazim bıyığın kac gunde cikacagini. Sonucta sende ayni yollardan gectin, tabi normalde sen biyigini kesen ve soruyu soran kisi degilsen...

Ek olarak tekrardan cikma suresi kisiden kisiye gore degismektedir. Ve tavsiyem jiletle değil makine yardimiyla almaniz. Boylece sakal derdini bunyeye bagli olarak 18 19 hatta 20'li yaslara kadar yumusak tuy bicimde geciktirebilirsiniz.

Madem onun abisisin, bilmen lazim bıyığın kac gunde cikacagini. Sonucta sende ayni yollardan gectin, tabi normalde sen biyigini kesen ve soruyu soran kisi degilsen...

Ek olarak tekrardan cikma suresi kisiden kisiye gore degismektedir. Ve tavsiyem jiletle değil makine yardimiyla almaniz. Boylece sakal derdini bunyeye bagli olarak 18 19 hatta 20'li yaslara kadar yumusak tuy bicimde geciktirebilirsiniz.

Yok benim kesmediğime emin olabilirsin. İnan daha çok çıksın diye kesmem zaten çok çekiyorum bu sakal bıyık yüzünden. Ben doğal bırakıyorum zaten kendi çıkıyor hafif düzeltip bırakıyorum. Ben daha o dönemlerdeyken babam simitçi bıyığımı berber amcaya vurdurmuştu jiletle. 2 hafta dışarı çıkamadım. :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı